Rinkel

Keur

Goede hulp via online chatfunctie
Snel geregeld
Vriendelijk en accuraat
Prettig telefonisch contact

Nick

Super goed bedrijf! En ook nog eens super goedkoop! Zeker een aanrader. Verbeterpunten: ---

Altijd leuk om te horen :-) Dankjewel voor je beoordeling

HiPrecision

Goede interactie via website en e-mail. Adequate afhandeling. Verbeterpunten: Ik heb niet kunnen vinden hoe ik het telefoonnr van de beller op m'n mobiel krijg, in plaats van het vast nummer van de... Goede interactie via website en e-mail. Adequate afhandeling. Verbeterpunten: Ik heb niet kunnen vinden hoe ik het telefoonnr van de beller op m'n mobiel krijg, in plaats van het vast nummer van de doorschakeldienst.

Hi Tom,
Bedankt voor je positieve beoordeling :D Wist je dat je de zogeheten beller-id bij ons op 2 manieren kunt instellen?
1:Je ziet het vaste nummer
2:Je ziet het nummer van de...
Hi Tom,
1:Je ziet het vaste nummer
2:Je ziet het nummer van de beller.
Dit kun je heel eenvoudig aanpassen in het klantportaal. Zodra je bent ingelogd ga je naar de "Voorkeuren" widget waar je vervolgens de beller-id naar wens kan aanpassen.
Mocht het wijzigen niet lukken dan kan je altijd contact met ons op via de chat / telefoon of e-mail (help@bereik.io).

Bart

Perfect product voor mij als ondernemer. Een vast nummer, maar dan zonder veel werk.

Cor

Handige app waarmee ik mijn zakelijke telefoonnummer kan beheren. Verbeterpunten: Graag doorschakelen in- en uitschakelen in de app opnemen. Nu kan dat alleen via de website.

Reactie Rinkel:

Hi Cor, de App's zijn zeker iets waar we nog meer functionaliteit in toe willen voegen. Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten!

anoniem

Snelle en correct service.
Duidelijk concept en implementatie Verbeterpunten: Facturatie zou gebundeld mogen worden

Reactie Rinkel:

Hoe bedoel je gebundeld? We zijn best flexibel qua facturatie :-) Neem anders even contact met ons op via de chat / telefoon of e-mail (help@bereik.io). Misschien kunnen we je al bieden wat je mist!

VochtPro

Snel geregeld.
Alles goed ingesteld.
Ik beveel zeker deze bedrijf aan.

Dirk

Werkt heel simpel en goed!

Reactie Rinkel:

Goed om te horen! Dankjewel voor je beoordeling

Ross

Gewoon duidelijk beleid met een simpele interface. Kunnen veel organisaties van leren.

Continents

Klantvriendelijk Verbeterpunten: geen