Reageren super snel en met een antwoord waar je wat aanhebt.
Ze regelen het omzetten van een telefoon nummer vlekkeloos. Aanrader! Verbeterpunten: Facturen eens per kwartaal
Elite
Zeer tevreden met dit bedrijf. Als startende ondernemer zonder op dit moment nog een kantoor is het heel fijn dat bereik de mogelijkheid bied om een vast nummer op je mobiel door te verbinden....Zeer tevreden met dit bedrijf. Als startende ondernemer zonder op dit moment nog een kantoor is het heel fijn dat bereik de mogelijkheid bied om een vast nummer op je mobiel door te verbinden. Daarnaast nog meer opties om je bedrijf ook echt een proffesionelere look te geven. Echt top!
Sinterklaas-Verhuur.nl
Afspraak is Afspraak Eenvoudige bediening Goede en bereikbare klantenservice Goede prijs/kwaliteitsverhouding Verbeterpunten: Geen verbeter punten wel een tip blijf innoveren
SecureMe2
Een recht-toe-recht-aan aanpak voor een functionaliteit dat elk bedrijf nodig heeft. Snel te realiseren, lage kosten en goede support. Verbeterpunten: Nog niet gevonden....
Sebastiaan
Werkt snel en makkelijk Verbeterpunten: Graag zou ik nummerherkenning willen van mensen die mijn vaste nummer bellen.
Frans
Prima service en direct een nummer beschikbaar Verbeterpunten: kan zo niets bedenken
Commissaris
In een paar klikken geregeld. Maximale controle over je instellingen.
Coen
Snel geleverd Verbeterpunten: Nvt
Modexxl
Service TOP snel en behulpzaam Verbeterpunten: Krijg 3 mails 1 met afwachten? mail 2 account activeren? was al in het account want anders kan ik niet direct betalen, Link mee gestuurd...Service TOP snel en behulpzaam Verbeterpunten: Krijg 3 mails 1 met afwachten? mail 2 account activeren? was al in het account want anders kan ik niet direct betalen, Link mee gestuurd in mail Maar probleem uiteindelijk opgelost
Edwin
Goede dienst die altijd zonder problemen voor mij functioneert. Prima optie om het telefoonverkeer te sturen via een separaat telefoonnummer. Verbeterpunten: Een mogelijkheid om dit vanuit het...Goede dienst die altijd zonder problemen voor mij functioneert. Prima optie om het telefoonverkeer te sturen via een separaat telefoonnummer. Verbeterpunten: Een mogelijkheid om dit vanuit het buitenland te kunnen gebruiken. Dus een koppeling met bijvoorbeeld een Belgisch of Duits telefoonnummer.