Duidelijke uitleg, fijne lay-out en overzichtelijke functionaliteit Verbeterpunten: Minpunt is dat niet zichtbaar is dat er gebeld wordt vanuit het 085 nr samen met het nr van de beller. Dit blijkt...Duidelijke uitleg, fijne lay-out en overzichtelijke functionaliteit Verbeterpunten: Minpunt is dat niet zichtbaar is dat er gebeld wordt vanuit het 085 nr samen met het nr van de beller. Dit blijkt een probleem te zijn wat de provider tegenhoudt.
Sustainer
Heel overzichtelijke website en service. Velen malen gemakkelijker dan een service die wij eerder gebruikten. Helpdesk goed bereikbaar. Verbeterpunten: Het zou handig zijn als we online snel de...Heel overzichtelijke website en service. Velen malen gemakkelijker dan een service die wij eerder gebruikten. Helpdesk goed bereikbaar. Verbeterpunten: Het zou handig zijn als we online snel de telefoonnummers in de telefoonboom kunnen aanpassen, bijvoorbeeld gedurende vakantie.
BedruktePennenBestellen.nl
Ik heb een voice over van Eva Zijlstra besteld en binnen 2 dagen was dit in mijn account actief. Klanten worden nu bij afwezigheid professioneel te woord gestaan en hun bericht komt per mail binnen....Ik heb een voice over van Eva Zijlstra besteld en binnen 2 dagen was dit in mijn account actief. Klanten worden nu bij afwezigheid professioneel te woord gestaan en hun bericht komt per mail binnen. Niks meer missen dus. Prima oplossing! Verbeterpunten: geen
Richard
Duidelijkeklanteservice daar ik nog niet online ben kan ik er inhoudelijk nog niets over zeggen maar de aftersales tot nu toe is goed.
Snel geregeld en werkt prima. Verbeterpunten: Vooral zo doorgaan!
Zorg123.nl
Heldere tarief structuur Duidelijk en overzichtelijk dashboard Verbeterpunten: Betaling vooraf. Is niet helder waarom ik dat als ondernemer zou moeten doen. Achteraf factureren is veel...Heldere tarief structuur Duidelijk en overzichtelijk dashboard Verbeterpunten: Betaling vooraf. Is niet helder waarom ik dat als ondernemer zou moeten doen. Achteraf factureren is veel prettiger en duidelijker.
Dennis
Praktische toepassing van het product Goed geautomatiseerde voorziening Verbeterpunten: Nog geen tegengekomen
AMG
Werkt goed...ben zeer tevreden
anoniem
Gebruiksvriendelijk, veel instelmogelijkheden en werkt goed.