Rinkel

ViaTim

Het systeem werkt makkelijk
Heb je een vraag kan je ze persoonlijk bereiken en wordt het snel opgelost Verbeterpunten: Het zou handig zijn als je zelf nummers kunt blokkeren

Taxitaxi

Werkt gewoon goed
Erg blij mee Verbeterpunten: Geschiedenis is erg klein

Barbier-shop.nl

Goede service met vriendelijke medewerkers.
De techniek werkt feilloos, tot nu toe nooit problemen gehad met of tijdens het bellen. Verbeterpunten: Geen.

Dirk

Handige app en website!

Jordy

Bereik zorgt voor een goede bereikbaarheid van mijn bedrijf 142Design.nl. Dit door de doorschakeling van vast naar mobiel. Tevens is een zakelijke oproep hierdoor goed te herkennen, erg fijn!... Bereik zorgt voor een goede bereikbaarheid van mijn bedrijf 142Design.nl. Dit door de doorschakeling van vast naar mobiel. Tevens is een zakelijke oproep hierdoor goed te herkennen, erg fijn! Kortom: een aanrader!!

Waai

- heldere dashboard en inzichtelijke factuur
- makkelijk op te zetten, werkt meteen
- werkt eigenlijk altijd
- bij gemiste oproep kun je online terugzien of in de app wie je...
- heldere dashboard en inzichtelijke factuur
- makkelijk op te zetten, werkt meteen
- werkt eigenlijk altijd
- bij gemiste oproep kun je online terugzien of in de app wie je belde
- goed betaalbaar Verbeterpunten: - de app zou een stuk beter kunnen, dan zouden het 5 sterren zijn.

BASadministratie

Fijn dat ik op een 085 nummer overal te bereiken ben. Verbeterpunten: App logt vaak uit waardoor ik weer mijn inloggegevens moet invoeren.

Persal.online

De dienst van bereik.io geeft een zeer grote positieve uitstraling richting mijn klanten. Het eenvoudig kunnen instellen en doorschakelen naar mobiel, de professioneel ingesproken meldteksten zijn... De dienst van bereik.io geeft een zeer grote positieve uitstraling richting mijn klanten. Het eenvoudig kunnen instellen en doorschakelen naar mobiel, de professioneel ingesproken meldteksten zijn voor mij een grote plus! Prijs kwaliteit verhouding is zeer goed! Verbeterpunten: Uitbreiding van de mobile app om de centrale settings te kunnen veranderen zonder dat je daarvoor hoeft in te loggen in een webbrowser omgeving, zou welkom zijn!

GiftsGraveren.nl

Altijd en overal bereikbaar. En zeker het uitbellen met bedrijfsnummer van mobiel is een voordeel. Dit maakt werken en onderweg bereikbaar zijn veel makkelijker en professioneler. En het werkt ook... Altijd en overal bereikbaar. En zeker het uitbellen met bedrijfsnummer van mobiel is een voordeel. Dit maakt werken en onderweg bereikbaar zijn veel makkelijker en professioneler. En het werkt ook in het buitenland. Verbeterpunten: Nee, ben zo tevreden

Pim

Hulpvaardig en meedenkend.