7.9 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox82% beveelt Riool Reinigings Service RRS aan!

Frances

Heel fijn geholpen! Eindelijk van de verstopping af :)

Harm

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

één probleem opgelost, gevolg: ander probleem. Oplossing? wacht maar een paar dagen... Boos!

Anil

Baris heeft fantastisch werk geleverd! We hadden een hardnekkige verstopping waarbij het water niet meer doorliep. Een vorige monteur kon het probleem helaas niet oplossen, maar Baris wist precies wat hij moest doen. Dankzij zijn vakkundigheid en inzet loopt het water nu weer perfect door. Super vriendelijk, professioneel en effectief. Echt een aanrader!

Ricky Van De Klashorst

Super geholpen door Baris. Gezellig een praatje mee kunnen maken en levert een goeie dienst en doet zorgvuldig zijn werk. Zulke monteurs zijn goud waard!

Angelique

Dhr Baris heeft tot diep in de nacht perfect werk uitgevoerd. Eerder zijn er meerdere monteurs langsgeweest die het probleem niet konden oplossen. Baris is een top monteur.

Rick de Bruijne

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Is 3x niet langsgekomen, waarvan 2x zonder contact opgenomen te hebben.

NHC

Vandaag was monteur Ferry de Jong bij ons, eindelijk zijn wij eens goed geholpen en gehoord na maanden een verstopping in ons keuken riool. Ferry de Jong heeft er echt de tijd voor genomen en zelfs overgewerkt hij is vakkundig, geduldig en vriendelijk, en ook nog eens alles netjes schoon achtergelaten. Dankjewel!

K. van den Hurk

RRS vestiging Enschede: Complexe verstopping in tweede instantie, met coulance, naar tevredenheid opgelost. Top bedrijf; snelle service, bekwaam, meedenkend en adviserend personeel met de complimenten aan Jonnie !

Blad

Na een afspraakafzegging wegens uitloop andere klus prima geholpen op nieuw tijdstip.Tevens advies voor camera-inspectie.

Annoniem

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Zeer slechte ervaring Zolder staat blank ivm niet doorlopen van afvoer van de wasmachine en kachel. Mevrouw plant na het weekend pas een afspraak in, (4dagen later ) belt op die dag zelf af dat het nog 3 dagen later word of zelfs een week later. Luistert niet naar hoe vervelend het is om met een gezin zonder wasmachine te zitten. Geeft zelf aan dat ze maar 1 keer in de week wast. Zeer onvriendelijke persoon aan de telefoon, onklantvriendelijker kan niet.

Sisline

Bores is bij mij geweest heel goede service was heel bij top hij was heel behulpzaam en vriendelijk bedankt bores

M. Posthumus

SterSterSterSterLege ster

Vandaag heeft Lorenzo zorgvuldig, grondig en behulpzaam de leidingen gereinigd, gespoeld, chiffon schoongemaakt en alles ook nog eens keurig achtergelaten! Zeer tevreden over zijn hulp! Helaas wel 3 weken moeten wachten wegens grote drukte in mijn buurt....vandaar 4 sterren ipv 5!

G. Holdorp

Uiteindelijk zeer goed geholpen! Ons toilet was verstopt en de monteur Joseph dacht dat het instorten was maar was helaas niet het geval, een paar dagen later kwam monteur Boris met camera en zag dat er urinesteen in de riolering zat. Boris heeft dit alles machinaal verwijderd en al het urinesteen was er uit. Geweldig en zeer beleefde mensen bij RRS! Fantastisch tevreden!!! Gerard Holdorp

Nanda

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Gebeld ivm verstopte toilette regio Den Haag. En ze komen afgesproken tijden niet na. Twee avonden achter elkaar gewacht zonder dat ze kwamen opdagen. Super kunt als je douche als wc moet gebruiken.

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Wij wachten vandaag al bijna 7 uur op hulp...(zou ma 4uur duren) na bellen horen we alleen "ja het is druk" inmiddels bijna 21uur inde avond...#weekendtarief is bijna voorbij?? Jammer, we lazen zulke goede recensies...maar communicatie kan veel beter

Riool Reinigings Service RRS verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Riool Reinigings Service RRS heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.9/10
  • checkEerste review geschreven op 27 juni 2016

Riool Reinigings Service RRS

Verstopte afvoer, gootsteen of toilet: problemen met uw riool komen altijd ongelegen. Wij weten hoe vervelend water- en stankoverlast zijn. Daarom staan wij voor u klaar. Altijd: 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar..

Winkelhaak 67

2495AX Den-Haag

Frances

Heel fijn geholpen! Eindelijk van de verstopping af :)

Harm

Anil

Ricky Van De Klashorst

Angelique

Rick de Bruijne

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Is 3x niet langsgekomen, waarvan 2x zonder contact opgenomen te hebben.

NHC

K. van den Hurk