Gisteren 13-12 was echt een hoogte...Na meerdere malen als "geholpen" te zijn waarbij een groot gedeelte van het riool vervangen is. Nog steeds last van verstoppingen van het toilet.
Gisteren 13-12 was echt een hoogte punt. Nadat er om 10:30 een afspraak is gepland om 17:30 gebeld naar de planning omdat er nog niemand was geweest. De telefoniste vertelde ons dat de monteur uitgelopen is maar dat hij zeker nog langs zou komen. Om 20.20 wederom gebeld. De dame van de planning wist mij te vertellen dat er iets niet helemaal goed is gegaan. Dat we niet door zijn geschoven van de dag naar de avond lijst. Maar wederom de belofte dat er iemand zou komen. Met 2x een bevestigende SMS. Waarin de laatste vermelde. Dat de monteur tussen 21.00 en 24.00 langs zou komen. Maar ook in dat tijd bestek niemand gezien. Tot 24.30 opgebleven zonder resultaat . Vandaag om 8:30 gebeld is niet opgenomen 10:15 nog maals geprobeerd. En toen de planning aan de lijn gehad. Die ons vervolgens kon melden dat de monteur dus danig druk was en ons niet meer heeft kunnen helpen. Maar we waren s nachts nog wel gebeld . Op de vraag hoe laat dat dan geweest is . Antwoorde de telefoniste lachend om 2.45. Buitengewoon onprofessioneel en nul empatisch vermogen. We hebben in totaal 13 uur zitten wachten op een monteur die niet is gekomen.
Monique Knaapen
Goede service! En vriendelijk en behulpzaam personeel. Heel blij mee!
Olga Laarman
Al het positieve klopt over dit bedrijf! Want naast vriendelijke monteur die duidelijk uitlegt en antwoord op mn vragen, doet hij zn werk in snelle tijd Zeer Tevreden!
Nicole
1 ster is nog teveel
Firma Blank
Op zaterdag verstopping van de wc gemeld online. Voor maandag een afspraak ingepland, de monteur was er niet op de afgesproken tijd, gebeld, lang in de wacht gestaan, de telefoniste gaf door dat hij...Op zaterdag verstopping van de wc gemeld online. Voor maandag een afspraak ingepland, de monteur was er niet op de afgesproken tijd, gebeld, lang in de wacht gestaan, de telefoniste gaf door dat hij vertraging had, maar wel zou komen voor 17.00. Niemand gezien. Later ontdekt dat er een bericht was gekomen dat hij geen contact met ons kreeg, maar niets over de geplande afspraak. Die dag niets meer gehoord. Zelf weer 2x teruggebeld, maar na 2x 20 minuten wachten het maar opgegeven. Dinsdagmorgen belde RRS voor een afspraak, hoezo? We hadden maandag al een afspraak. Nogmaals het probleem uitgelegd en wat er nodig was. De monteur zou komen, kwam inderdaad, maar zonder de gewenste apparatuur, hoe kan dit? De afspraak kon opnieuw gemaakt worden voor eind van de week of volgende week. We konden al sinds zaterdag niet naar het enige toilet, dit is toch geen stijl? De monteur vermeldde dat de planning niet goed verliep, dat bleek wel. We hebben het uiteindelijk zelf opgelost.......
G. Klip
Ik ben ontzettend blij dat monteur Noureddine Oulad Ben Salah kwam om de verstopping in de keuken te verhelpen. Op zeer professionele en efficiënte wijze heeft hij op 5 december de verstopping in...Ik ben ontzettend blij dat monteur Noureddine Oulad Ben Salah kwam om de verstopping in de keuken te verhelpen. Op zeer professionele en efficiënte wijze heeft hij op 5 december de verstopping in 15min verholpen. Hij heeft mij ook wat tips gegeven over wat ik maandelijks kan doen om een verstopping te voorkomen. Een topmonteur!
Van der meij
Zeer tevreden! De monteur Michael uit vestiging de meern heeft zijn werkzaamheden keurig en netjes uitgevoerd. Binnen het half uur was de hardnekkige verstopping verholpen, hij heeft hij een...Zeer tevreden! De monteur Michael uit vestiging de meern heeft zijn werkzaamheden keurig en netjes uitgevoerd. Binnen het half uur was de hardnekkige verstopping verholpen, hij heeft hij een ontstopping-stuk geplaatst en de leiding hersteld . Voor ons verdient deze monteur een 10!
Figo
Ik heb nog nooit zo’n onprofessioneel bedrijf gezien of meegemaakt. Ik moest twee weken wachten voordat ik de eerste afspraak kon maken. De onervaren jonge monteur heeft bijna vijf uur besteed...Ik heb nog nooit zo’n onprofessioneel bedrijf gezien of meegemaakt. Ik moest twee weken wachten voordat ik de eerste afspraak kon maken. De onervaren jonge monteur heeft bijna vijf uur besteed zonder goed met ons te communiceren. Uiteindelijk werd ik geïnformeerd dat hij het probleem niet kon oplossen en dat we een enorme rekening van ongeveer 500 euro moesten betalen. Ik moest de receptioniste bellen als ik vragen had over de betaling. Let op: het probleem was helemaal niet opgelost. De dame aan de telefoon was zo onbeschoft. Ze wilde geen seconde de tijd nemen om naar mijn probleem te luisteren. In plaats daarvan herhaalde ze op een onbeleefde manier dat, ook al was het probleem niet opgelost, ik toch moest betalen. Anders zou de monteur niet vertrekken.
Ik heb een klacht ingediend omdat ik echt wilde dat het probleem werd opgelost en ik voelde me enorm onrechtvaardig behandeld, aangezien ik 500 euro moest betalen voor niets. Uiteindelijk heeft iemand contact met me opgenomen om een nieuwe afspraak te maken en hij vertelde me dat hij de beste monteur zou sturen. Op de dag van de afspraak was de afspraak gepland om 13:00 uur. Niemand kwam opdagen. Ik moest hen bellen en zij vertelden me dat de monteur niet kon komen. We hebben de afspraak verzet naar de volgende dag om 12:00 uur. Ik had mijn vertrouwen verloren, dus toen ze een uur te laat waren, belde ik ze meerdere keren. De receptionistes spraken op een onbeleefde toon, ze gaven er helemaal niets om en zeiden ook geen sorry. Ze vertelde me dat de monteur laat was en dat ze niet wist wanneer hij zou komen. Ze vond het ook niet haar verantwoordelijkheid om dit in te schatten en klanten hierover te informeren. Het is nu al acht uur ’s avonds, en ze zijn nog steeds niet gekomen. De receptionist blijft onbeleefd en onredelijk in houding en heeft zelfs de telefoon opgehangen.
Alsjeblieft, neem geen contact met hen op. Je blijft achter zonder enige hulp en je probleem wordt niet opgelost. Echt triest.
Fouad
Moest Meer dan 2 weken moeten wachten zo dat verstopping opgelost kon worden , schandalig ik raad mensen beste verder gaan kijken en niet bij dit bedrijf
Angelo Spiler
"24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar bereikbaar" in koeienletters op de website. Nou vergeet het maar.