Slechte service.. klantenservice is niet te spreken en zijn mensen die blijkbaar hun werk niet leuk vinden. Zit de hele dag te wachten. Meneer zou tussen 8 en 12 komen. Om 1500 u was ie er nog niet....Slechte service.. klantenservice is niet te spreken en zijn mensen die blijkbaar hun werk niet leuk vinden. Zit de hele dag te wachten. Meneer zou tussen 8 en 12 komen. Om 1500 u was ie er nog niet. Maakt het uit dat je niet naar je werk kan. Of even een telefoontje dat t wat later wordt.
Kelly
Snelle service en blijven zolang het nodig om de verstopping is te verhelpen. Ik ben weer blij dat de wc het weer doet.
Verstopping
Slecht. Halve snipperdag genomen omdat RRS een afspraak met me had gemaakt een monteur te sturen tussen 10:00 en 14:00. Ik ben om 13:45 maar gaan bellen aangezien er geen monteur is...Slecht. Halve snipperdag genomen omdat RRS een afspraak met me had gemaakt een monteur te sturen tussen 10:00 en 14:00. Ik ben om 13:45 maar gaan bellen aangezien er geen monteur is geweest en ik verdere afspraken heb. Dit telefonisch aangegeven. Word een beetje lacherig op gereageerd. Dat ze anders wel een andere keer komen. Ik kan mijn keuken al 3 dagen niet gebruiken eikels! Afspraak is afspraak. Echt waardeloos!
Roland
Al 4 keer een afspraak niet nagekomen, geen bericht dat het niet lukt, beloftes maken ze niet waar, heel vervelend, totaal onbetrouwbaar.
Nanda
Er zou een servicemonteur tussen 14.00 en 18.00 uur langskomen om een fikse verstopping in onze keuken te verhelpen. Om 16.14 uur had ik een gemiste oproep van RRS. Geen bericht ontvangen via sms,...Er zou een servicemonteur tussen 14.00 en 18.00 uur langskomen om een fikse verstopping in onze keuken te verhelpen. Om 16.14 uur had ik een gemiste oproep van RRS. Geen bericht ontvangen via sms, Whatsapp of voicemail dus ik heb teruggebeld om na te gaan waarom ik gebeld was. Na 2 keer lang in de wacht te hebben gestaan, lukte het de derde keer wel. Dat was na 17.00 uur. Ik kreeg te horen van een meisje van de meldkamer dat er in ons dossier stond dat ik gebeld ben om de afspraak naar de volgende dag te verzetten. Zij wist niet wat de reden was. De vestiging was al gesloten dus ik kon niemand te spreken krijgen. De volgende ochtend kreeg ik wél ineens een Whatsapp-bericht dat de afspraak verzet was. Ik heb deze telefonisch afgezegd. Kreeg daarbij van een dame te horen dat zij mij niet te pakken hadden gekregen om de afspraak te verzetten. Ze hebben 1 keer gebeld! Ze hadden nog 1 uur en 45 minuten de tijd om mij te bereiken want ik zou tot 18.00 uur op de monteur wachten. Ik vind dat de wereld op zijn kop. De klant moet dus zelf terugbellen! Er werd mij ook gezegd door de dame die haar naam niet wilde geven dat RRS haar klanten toch niet 10 keer gaat bellen om afspraak te verzetten? Zo wordt het dus het probleem van de klant. Ik ben zeer ontevreden over deze service.
George Steinz
Er werken een stelletje prutsers op de planning
George Steinz
Eerst een afspraak op 11 september gehad. Monteur zou russen 13-17 uur komen. Om 16:00 uur een telefoontje van de administratie dat de monteur later zou komen en of dat kon. Op mijn vraag hoe laat...Eerst een afspraak op 11 september gehad. Monteur zou russen 13-17 uur komen. Om 16:00 uur een telefoontje van de administratie dat de monteur later zou komen en of dat kon. Op mijn vraag hoe laat dan kon ze geen antwoord geven. Uiteindelijk kwam de monteur zo laat dat wij al lagen te slapen omdat we er vanuit gingen dat hij toch niet meer zou komen. Opnieuw een afspraak, via Whatsapp bevestigd. Monteur zou 23-09-2024 komen tussen 8:00 en 17:00 uur. Beetje ruime planning. Ik zal het kort houden: weer niet geweest. Dit is dus de 2e dag dat ik voor Joker zit te wachten op dat €*€(% bedrijf. Planning is bezet met prutsers die hun werk niet kunnen uitvoeren. Zo klaar met deze bende! 1 ster is eigenlijk dus nog teveel maar ik kan niet minder dN 1 ster geven
Feray
Verstopping gehad in de wc en douch. Ondanks dat het zo een grote ellende was heeft de vakman Levi het goed opgelost. Echt een top jongen. Zo vriendelijk en deskundig. De vakman heeft netjes gewerkt...Verstopping gehad in de wc en douch. Ondanks dat het zo een grote ellende was heeft de vakman Levi het goed opgelost. Echt een top jongen. Zo vriendelijk en deskundig. De vakman heeft netjes gewerkt en alles schoon gemaakt. Echt een aanrader! Hartelijk dank !
Eerst zien of ze afspraak morgen nakomen
Komen afspraken niet na, twee dagen zitten wachten voor niks.