7.9 /10

SterSterSterHalve sterLege ster

checkbox82% beveelt Riool Reinigings Service RRS aan!

Sisline

Bores is bij mij geweest heel goede service was heel bij top hij was heel behulpzaam en vriendelijk bedankt bores

M. Posthumus

SterSterSterSterLege ster

Vandaag heeft Lorenzo zorgvuldig, grondig en behulpzaam de leidingen gereinigd, gespoeld, chiffon schoongemaakt en alles ook nog eens keurig achtergelaten! Zeer tevreden over zijn hulp! Helaas wel 3 weken moeten wachten wegens grote drukte in mijn buurt....vandaar 4 sterren ipv 5!

G. Holdorp

Uiteindelijk zeer goed geholpen! Ons toilet was verstopt en de monteur Joseph dacht dat het instorten was maar was helaas niet het geval, een paar dagen later kwam monteur Boris met camera en zag dat er urinesteen in de riolering zat. Boris heeft dit alles machinaal verwijderd en al het urinesteen was er uit. Geweldig en zeer beleefde mensen bij RRS! Fantastisch tevreden!!! Gerard Holdorp

Nanda

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Gebeld ivm verstopte toilette regio Den Haag. En ze komen afgesproken tijden niet na. Twee avonden achter elkaar gewacht zonder dat ze kwamen opdagen. Super kunt als je douche als wc moet gebruiken.

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Wij wachten vandaag al bijna 7 uur op hulp...(zou ma 4uur duren) na bellen horen we alleen "ja het is druk" inmiddels bijna 21uur inde avond...#weekendtarief is bijna voorbij?? Jammer, we lazen zulke goede recensies...maar communicatie kan veel beter

Visser

SterSterLege sterLege sterLege ster

Afspraak gemaakt monteur zou 16:00 uur komen. Noshow. Opnieuw gebeld stond de afspraak op morgen tussen 14:15 en 17:00. Heb ik dus voor niets zitten wachten. Ben benieuwd hoe het morgen is. Zal het laten weten. Verbeterpunt is afspraak is afspraak. Doe wat je zegt en zegt wat je doet.

Annemiek

Een snelle service en duidelijke communicatie . Binnen een half uur had Jan mijn verstopping in de keuken opgelost.

Anton Peeters

Toppers, op zaterdagochtend 8 februari 2025 kwam Tarik met zijn bus vol gereedschap, voor de ontstopping. Situatie uitgelegd en via de hemelwaterafvoer de leiding naar het hoofdriool doorgespoten met 400. Bar. Daar is geen “ drol’ tegen bestand. Inspectieput van de “gemeente" geopend en het rioolwater stromende weer als vanouds. De medewerker Tarik is vol enthousiast over zijn werk en het bedrijf RSS. Ik ben blij dat ik voor RSS heb gekozen, zijn telefonisch bereikbaar, werken klant/doel gericht, vriendelijk, betrouwbaar en kloppen niet onnodig geld uit de zakken van de particulier door onnodige werkzaamheden Ik zal iedereen Het bedrijf RSS van harte aanbevelen.

Steven Mulder

Riool verstopping keurig verholpen door monteur Jan! Zeker een aanrader.

Esmé

Goede service! Stipt optijd en het probleem was snel verholpen! Een hele leuke medewerker die alles netjes uitlegde en zijn werk keurig deed. Ook was hij super leuk met mijn 2 kleine kinderen die hij heel leuk bij de klus betrok. We hebben een gezellige ochtend gehad met het ontstoppen van ons riool. 5 sterren voor de medewerker!

René Claassen

Redelijke prijzen en deskundige medewerkers

G.Woudenberg

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

slechte ervaring met dit bedrijf laten je gewoon aan je lot over moet bij andere mijn behoefte doen en er valt niks te regelen zit 2 dagen voor niks te wachten en als je dan belt word er tot 2 x toegezegd dat je word teruggebeld (zit nog te wachten) het is dat de woningbouw er een contract mee heeft anders zou ik zo een ander bedrijf bellen

Henk Treur

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Wij hebben zaterdag een opdracht geschreven op de website met de vraag om ons op maandag te bellen om een afspraak te maken om een verstopping op te lossen. Ik heb zelf moeten bellen en de dromerige telefoonniste gaf mij te kennen dat ze aan het eind van de maand ons pas kon inplannen. Dus wij moeten ruim 50cm dagen met een verstopt riool leven terwijl er reclame wordt gemaakt dat ze binnen een dag een verstopping oplossen. Er werd door de telefoonniste aangegeven dat ik maar een ander bedrijf moest bellen wat ik dus maar gedaan heb. Rioolservice Maartensdijk gebeld en die was er binnen een half uur.

K.Kuiper.

Mogelijke verstopping gemeld bij RRS te Zuidbroek. Vrijdag middag,zoals afgesproken,was de monteur,Bert Jan uit Hoogezand, aanwezig en loste het probleem vlot en netjes op.Zelfs het keukenkastje werd weer schoon gemaakt.SUPER.

Aartsen

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Houden je aan het lijntje. Bellen niet terug en je kan 5 dagen wachten . Dus geen stress bij RRS gaat niet op. Mijn keuken en badkamer verstopt mijn man heeft een beenwond en moet meerdere keren per dag spoelen met de sproeier van de douche. Ze hebben er maling aan ik heb 5 x gebeld en bijna gesmeekt om te komen. Ze hebben maling aan je je wacht maar gewoon 5 dagen. Hoe mijn man zijn wond spoelt zoek je zelf maar uit.

Riool Reinigings Service RRS verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Riool Reinigings Service RRS heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.9/10
  • checkEerste review geschreven op 27 juni 2016

Riool Reinigings Service RRS

Verstopte afvoer, gootsteen of toilet: problemen met uw riool komen altijd ongelegen. Wij weten hoe vervelend water- en stankoverlast zijn. Daarom staan wij voor u klaar. Altijd: 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar..

Winkelhaak 67

SterSterLege sterLege sterLege ster

Annemiek

Anton Peeters

Steven Mulder

Riool verstopping keurig verholpen door monteur Jan! Zeker een aanrader.

Esmé

René Claassen