7.9 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox82% beveelt Riool Reinigings Service RRS aan!

Heininga

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Hele middag en avond gewacht. De huurbaas heeft erachter aan gebeld. Nee ze komen echt. We lopen iets uit. Het is nu de volgende ochtend en niemand gezien😡

Micheal

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Mensen ga er NIET mee in zee en bel een ander bedrijf. Werken op provisie basis om meer te verdienen.

Anuska

Niet geholpen

Turkdma

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Wc verstopt zou tussen 1 en 5 uur komen, maar ik bel om half zes sta ik plotseling in de avond ingepland, hoelaat gaan ze dan komen, tja geen idee ze hebben geen limiet, dus kan ook 22,00 of 00,00 worden 24 uur dienst tja daar zullen mijn buren blij mee zijn, honden blaffen kinderen wakker, nee dit bedrijf zeker niet in de armen nemen, waardeloos, geen enkel begrip

Lydia Thonen

Goed geholpen. Wc verstopping in no-time verholpen. Hele redelijke prijzen.

James

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Wat een drama bedrijf, al 30 uur geen wc geen water geen kranen gebruiken wc loopt over en borrelt, 3 x verzet dit zogenaamde bedrijf de afspraak, krijg aan de telefoon een bijdehand aan de lijn, ze weten totaal niet wat ze doen, echt een afrader

Lio

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Wat een waardeloos zooitje zit al 2 dagen zonder wc, bij alles wat ik open zet komt het water in de WC omhoog, zeggen de heletijd hun afspraken af,komt hun afspraken niet na, ze wachten ze gewoon dit dat de avondpiket or storingsdienst begint zodat ze meer geld krijgen voor de meldingen

Irene van den Nieuwendijk-Knoop

Verstopte WC, de hele dag in de stress gezeten, gebeld om een uur of half zes en om 8 uur stond Ismael voor de deur en loste het in een mum van tijd op. Ismael is een topper, hartelijk dank, Pim en Irene van den Nieuwendijk-Knoop

Manyui

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Gebeld wegens lekkage in keuken. Pas na 1,5 week plek, daarna nog eens afgebeld en nog een halve week moeten wachten.

B vd Heijkant

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Echt een waardeloze ervaring met RRS. We hadden een bijna verstopping die niet verholpen is, geen enkele verbetering! De monteur kwam en keek naar de (volgens mij veel voorkomende Sphinx pot+bril) bril alsof hij hem voor het eerst zag. Ik heb maar online de montage instructie opgezocht anders had hij hem op zeker gesloopt. Vervolgens de kitrand doorgesneden en aan het werk gegaan met bovengenoemd teleurstellend resultaat. Toen ik hem vroeg of hij de kitnaad wilde herstellen melde hij dat hij daar niet van was. Na wat aandringen sat ik dit toch wel netjes vond als ze dit zouden herstellen, meldde hij dit bij het kantoor. Nooit meer iets van vernomen! Weggegooid geld!

Verweij

Baris heeft goed geholpen en was er al vijf kwartier nadat ik belde. Vriendelijk, netjes en alle problemen opgelost, super!

Charmaine

SterSterSterSterLege ster

Baris heeft ervoor gezorgd dat de douche en gootsteen afvoer in de keuken weer goed doorlopen, top! Zeer professioneel en vriendelijk. Over de planning ben ik niet te spreken; afspraak in de middag, vervolgens verplaatst naar de ochtend op verzoek van RRS en op de dag zelf na uren wachten weer naar de middag verzet. Niet netjes! Ik heb dus extra vrij moeten nemen van werk.

Frances

Heel fijn geholpen! Eindelijk van de verstopping af :)

Harm

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

één probleem opgelost, gevolg: ander probleem. Oplossing? wacht maar een paar dagen... Boos!

Anil

Baris heeft fantastisch werk geleverd! We hadden een hardnekkige verstopping waarbij het water niet meer doorliep. Een vorige monteur kon het probleem helaas niet oplossen, maar Baris wist precies wat hij moest doen. Dankzij zijn vakkundigheid en inzet loopt het water nu weer perfect door. Super vriendelijk, professioneel en effectief. Echt een aanrader!

Riool Reinigings Service RRS verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Riool Reinigings Service RRS heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.9/10
  • checkEerste review geschreven op 27 juni 2016

Riool Reinigings Service RRS

Verstopte afvoer, gootsteen of toilet: problemen met uw riool komen altijd ongelegen. Wij weten hoe vervelend water- en stankoverlast zijn. Daarom staan wij voor u klaar. Altijd: 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar..

Winkelhaak 67

2495AX Den-Haag

Heininga

Micheal

Anuska

Niet geholpen

Turkdma

Lydia Thonen

Goed geholpen. Wc verstopping in no-time verholpen. Hele redelijke prijzen.

James

Lio

Irene van den Nieuwendijk-Knoop

Manyui

B vd Heijkant

Verweij

Charmaine

Frances

Heel fijn geholpen! Eindelijk van de verstopping af :)

Harm

Anil