9.2 /10

checkbox95% beveelt rioolprobleemkwijt.be aan!

Vanderlinden

Telefonisch doorgeschakeld om dan 2 uur later geholpen te zijn. Mooie service! Professioneel apparatuur. Mooi bedrijf! Vanderlinden Merksem

Merksem

Sarah

Ik raad bedrijf « LDB » zeker aan! Is op ons vraag nog super laat langsgekomen en wist direct met wat hij moest beginnen. Super tevreden van, en bovenop zijn ze nog super vriendelijk. Tevreden klant 👍🏼

Sint Niklaas

Jans

Zeer tevreden. Alles werd netjes achter gelaten.

Zwijndrecht

Zhara

Snel en efficiënt

Malle

Ellen

Op alle gebied zeer tevreden van het werk dat Donny heeft verricht. Betrouwbare en behulpzame persoon, die zich aan zijn woord houdt! Snel geholpen. Kortom, wij zijn hem zeer dankbaar!

Melsele

Paulus

Ondanks de kerstperiode konden wij op deze firma rekenen. Meteen een afspraak geregeld en uitgevoerd.

Marie

Firma 'T ruimerke deze week een 3 tal uur bezig geweest om een interventie op te lossen met 2 personen. NIET OPGELOST! Camera, speciale machines en niks lukte. Vandaag Donny van DLB over de vloer gehad en heeft het opgelost binnen het uur. Kwam zeer joviaal en vriendelijk over. Duidelijk kennis van zaken die dit met bedrevenheid uitvoert. Een ABSOLUTE aanrader!

2000 Antwerpen

A.M

DANKUU VOOR DE VROEGE VEERSTOPPING WEG TE DOEN

Karolien

Onze Garage te Sint-Niklaas had dringend een ontstoppingsdienst nodig. Zij waren de enige die nog kwamen na sluitingsuur zonder hiervoor woekerprijzen te vragen. Dit mocht even meegedeeld worden. Bel deze dienst zeker en vast!

9100, Sint-Niklaas

Franssens

Mooi werk afgeleverd. Netjes alles achtergelaten zoals het hoort!

Peter

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

ik krijg hem niet meer te pakken (email/sms/tel)

Antwerpen

De Kroon P-J

Letterlijk en figuurlijk ons uit de “shit” geholpen. De praktijk stond volledig onder, door een overgelopen toilet en urinoir. Donny was hier binnen de 45 min. Bravo! Wij zijn u menig dankbaar!

Oud-turnhout

De Wilde Fre

Al een tijd last van een vochtprobleem in onze keuken, wij hadden reeds een firma laten langs komen. Zij vonden niks en hebben we Rioolprobleemkwijt gecontacteerd. dezelfde dag hadden wij een technieker aan de deur die het probleem in kaart bracht, een verslag gaf en konden wij eindelijk ons probleem laten oplossen. Een leiding die uit lood bestond was gescheurd waardoor het water in de muren sijpelde. Eerst onze postcode ingeven om zo de juiste technieker/bedrijf te krijgen werkt zeer goed.

9100,Sint-Niklaas

nordin k.

Tevreden

Kruibeke

Lootens

Zeer correct,snel,eerlijk.

Schoten

rioolprobleemkwijt.be verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

rioolprobleemkwijt.be heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 18 september 2019

rioolprobleemkwijt.be

De ontstoppingsdienst van Rioolprobleem Kwijt staat 24/7 voor u klaar voor verstopte rioleringen en afvoeren Rioolprobleem Kwijt kan u diverse oplossingen bieden op het gebied van verstopte rioleringen en andere rioolproblemen. Door de jarenlange ervaring van onze ontstoppingsdienst en ons netwerk van geselecteerde lokale rioolbedrijven zijn wij op de hoogte van alle problemen en risico’s die verstopte riolen met zich mee kunnen brengen. Onze ontstoppingsdienst heeft landelijke dekking met lokale rioolexperts en zijn daardoor altijd in de buurt om u een snelle en effectieve oplossing te bieden bij verstopping van afvoer, wc of gootsteen door riool ontstoppen.

Vanderlinden

Merksem

Sarah

Sint Niklaas

Jans

Zeer tevreden. Alles werd netjes achter gelaten.

Zwijndrecht

DANKUU VOOR DE VROEGE VEERSTOPPING WEG TE DOEN

Karolien

9100, Sint-Niklaas

Franssens

Mooi werk afgeleverd. Netjes alles achtergelaten zoals het hoort!

Peter

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

ik krijg hem niet meer te pakken (email/sms/tel)

Antwerpen

De Kroon P-J