Duidelijke training en nuttig dat er voor de onderwerpen ehbo en reanimatie en brand 2 verschilllende instructeurs waren, met beiden hun eigen specialisme
- Product of service:
- Evaluatie training RJ Safety & Security
99% beveelt RJ Safety & Security aan!
Duidelijke vriendelijke instructrice met een goede opbouw en instructies
Prima uitleg en goede mogelijkheid om te oefenen.
zeer goed, adequaat en vriendelijk
Prima geregeld en duidelijk
Goed en deskundig!
Over het algemeen, is het prima geregeld.
Heel goed
Vorig jaar slecht, de docent was negatief, chagrijnig, kon niet omgaan met een grapje, maakte de stof heel droog en saai. En was ook niet zo uitgebreid. Dit jaar veel aandacht voor wat wij extra wilde leren
Mijn ervaring is met RJ opleiding kleine brandblussen,informatie gehad.
prima opleider, was een leuke les
Erg goed.
Leuke enthousiaste dames die de stof goed en duidelijk behandelen en goede praktijk voorbeelden hebben in samenwerking met de lotus
goed
RJ Safety & Security verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
RJ Safety & Security heeft de volgende resultaten bereikt:
Duidelijke vriendelijke instructrice met een goede opbouw en instructies
Prima uitleg en goede mogelijkheid om te oefenen.
zeer goed, adequaat en vriendelijk
Prima geregeld en duidelijk
Goed en deskundig!
Over het algemeen, is het prima geregeld.
Heel goed
Mijn ervaring is met RJ opleiding kleine brandblussen,informatie gehad.
prima opleider, was een leuke les
Erg goed.