Fam Haringsma

Goede ervaring met rodebak.
Communicatie verloopt prima!

Beschrijf hier uw ervaring

Al meerdere keren een container van hun gehad. Altijd een goede ervaring. Afspraken worden nagekomen en vriendelijke mensen. Wij hoeven niet na te denken over waar we een container gaan huren.

R K

Perfect.

Beschrijf hier uw ervaring

Zoveel containers dat ze zelfs een blauwe hadden.

Eric

Alles goed geregeld

Goede ervaringen snelle levering

Beste Eric,
Bedankt voor je beoordeling!

William Ter harmsel

Perfect

Super

Beste WIlliam,
Bedankt voor je beoordeling! :)
Team RodeBak.nl

Youri Collet

Positief, goede service en snelle levering

Zeer goed

Beste Youri,
Fijn dat alles goed verlopen is. Bedankt voor je beoordeling!
Team RodeBak.nl

Aron Wilmink

Geen idee want de bak wordt pas maandag geleverd

Nog geen ervaring

Beste Aron,
Helaas is de e-mail voor het schrijven van de review eerder verstuurd, dan jij onze container hebt ontvangen.
In een volgend geval hoef je deze e-mail niet direct te...
Beste Aron,
In een volgend geval hoef je deze e-mail niet direct te beantwoorden, maar mag je ook gerust wachten tot je wel een ervaring met onze dienstverlening hebt gehad!
We hopen dat je eindoordeel nog steeds zo goed is op het moment dat wij de container weer hebben opgehaald :-)

glenn AJODHIA

Geweldig

Alles heel netjes afgerond

Beste Glenn,
Super om te lezen dat je tevreden bent! Bedankt voor je beoordeling.

Jeffrey Nieukoop

Heel goed

Beschrijf hier uw ervaring

Je wordt er heel goed geholpen

Beste Jeffrey,
Fijn dat je onze dienstverlening als prettig hebt ervaren! Bedankt voor je beoordeling.

Gerard ter Beek

Het is erg eenvoudig om via internet een container bestellen. Het is zo geregeld en afgerekend.Heldere procedure!

Beschrijf hier uw ervaring

De container werd keurig door een attente chauffeur op het afgesproken tijdstip gebracht. Hij legde uit dat het een grotere bak was dan bestelt en waarom dit zo was. De chauffeur plaatste de... De container werd keurig door een attente chauffeur op het afgesproken tijdstip gebracht. Hij legde uit dat het een grotere bak was dan bestelt en waarom dit zo was. De chauffeur plaatste de container keurig voor het huis, zoals gevraagd. Prima en attent!

Beste Gerard,
Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze dienstverlening en onze chauffeurs. Bedankt dat je de tijd genomen hebt om deze beoordeling te schrijven!

ruud rozeman

Goed, prettig telefoongesprek bij reservering.

Beschrijf hier uw ervaring

Goed, aflevering en ophalen Volgens afspraak.

Beste Ruud,
Fijn dat alles is verlopen zoals afgesproken! Bedankt voor het achterlaten van een beoordeling.