Vander

Goede service

Beschrijf hier uw ervaring

Om 03.00 middag de bak besteld volgende dag om 09.00 had ik de bak voor de deur. Top service

Beste Vander,
Bedankt voor het plaatsen van deze review. Wat fijn dat alles zo snel was geregeld! Heb je de container ook zo snel weer vol gekregen? ;-)

S. Sevkin

De container de volgende dag al geleverd

Zeer tevreden

Beste S. Sevkin,
Bedankt voor het schrijven van deze beoordeling! Wij vinden het mooi om te lezen dat je zeer tevreden bent over onze dienstverlening.

Remco

Prima service

Beschrijf hier uw ervaring

Zonder problemen container via de site aangevraagd. En na verzoek tot ophalen dezelfde dag nog opgehaald. Snel en soepel gegaan allemaal

Beste Remco,
Snel en zonder gedoe een container bestellen is waar wij voor staan! Fijn dat jij dit ook zo hebt ervaren. Wie weet tot een volgende keer :-)

S. Sevkin

Uitstekende service

zeer tevreden

Beste S. Sevkin,
Bedankt voor deze mooie beoordeling!

F van der Vlag

Zeer prettig behandeld door het personeel, zeer vriendelijk en behulpzaam.

Beschrijf hier uw ervaring

Bestelling via internet, men kan exact bestellen wat men denkt nodig te hebben. De betaling gaat ook vrij gemakkelijk. Het leveren van de Rodebak gaat ontzettend makkelijk en men kan zelf kiezen... Bestelling via internet, men kan exact bestellen wat men denkt nodig te hebben. De betaling gaat ook vrij gemakkelijk. Het leveren van de Rodebak gaat ontzettend makkelijk en men kan zelf kiezen wanneer zij de Rodebak komen leveren.
Na een telefoontje wordt ook de Rodebak zeer snel opgehaald.

Beste F van der Vlag,
Beste F van der Vlag,
Wij vinden het ontzettend mooi om te lezen dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze uitgebreide beoordeling te schrijven!

Geertje Vos

Goede service

Beschrijf hier uw ervaring

Leverdatum veranderen was geen probleem.

Beste Geertje,
Bedankt voor je beoordeling! Wij vinden het fijn om te lezen dat je onze service als goed hebt ervaren :-)

Bart Broeksema

Snelle levering telkens weer naar verwachting. Ondertussen reeds 5 containers gehad.

Beste Bart,
Bedankt voor je beoordeling. Wij hopen dat die vijf containers er in de loop der tijd nog meer mogen worden :-)

Jeroen Knobben

De werknemers zijn heel vriendelijk en de levering is betrouwbaar en snel

Beschrijf hier uw ervaring

Geen gedoe met bestellen, leveren en ophalen. Mochten wij ooit nog eens een afvalbak nodig hebben, dan zullen wij eerst hier kijken

Beste Jeroen,
Een container bestellen zonder poespas, fijn dat jij onze gedachtegang hebt ervaren! Wij helpen je een volgende keer (of de volgende keren ;-)) graag weer!

A Bruins

Ging prima Bij het afhalen van de container stond een auto vervelend voor de contain er geparkeerd. Chauffeur wachtte geduldig (onder het genot van een koel colaatje) tot ik de automobilist had... Ging prima Bij het afhalen van de container stond een auto vervelend voor de contain er geparkeerd. Chauffeur wachtte geduldig (onder het genot van een koel colaatje) tot ik de automobilist had gevonden. Klasse.

Klasse

Beste A,
Wat mooi om te lezen dat dit goed is opgelost! Bedankt voor deze beoordeling.

Ronald Klavers

Bak kwam snel. Makkelijk te bestellen

Prima.

Beste Ronald,
Bedankt voor de beoordeling!