Telefonisch goed bereikbaar. Afspraken nagekomen.

Afspraken netjes nagekomen.

Beste,
Bedankt voor het plaatsen van de beoordeling! Fijn om te lezen dat je vindt dat wij goed bereikbaar zijn!
Team Rodebak.nl

Erg goed geleverd zoals afgesproken

zie hierboven

Beste,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze beoordeling te plaatsen! En inderdaad, volgens afspraak, zoals het hoort :-)

H.A. Malestein

Werd snel geleverd en na 1 telefoontje gelijk weer op gehaald

Beschrijf hier uw ervaring

Zeer goede en snelle service

Beste H.A.,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze beoordeling over ons te schrijven!

B Jansen

Snelle service, vriendelijk, meedenkend en behulpzaam personeel.

Beschrijf hier uw ervaring

Zie hierboven. Voor een container moet je bij dit bedrijf zijn.

Beste B Jansen,
Wij vinden het ontzettend mooi dat je ons bedrijf aanbeveelt aan anderen! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze mooie beoordeling te schrijven.

Tommy Van der wal

Snel en netjes

Mooie site en eenvoudig

Beste Tommy,
Beste Tommy,
Dat je onze website mooi en eenvoudig vindt, vinden wij een enorm compliment! Zonder poespas een container bestellen, en ook nog snel geleverd krijgen, dat is wat wij belangrijk vinden. Wellicht tot een volgende keer!

Melanie Bergman

Super levering geplaatst op nette plek

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle levering, service en telefonische benadering

Beste Melanie,
Wat een complimenten, super bedankt! Wij zijn blij dat onze dienstverlening je zo goed is bevallen, wij gaan dus vooral zo door :-)
Team Rodebak.nl

Nog geen ervaring. levering wel snel en korrekt

zie boven

Beste,
Het doet ons goed te lezen dat je, ondanks het ontbreken van de gehele ervaring, toch tevreden bent over de levering!

Karin en Olaf

Top!

Beschrijf hier uw ervaring

Zeer flexibel, tijdens onze verbouwing 5 containers nodig gehad maar werden keurig optijd opgehaald en weer nieuwe gebracht.

Beste Karin en Olaf,
Beste Karin en Olaf,
Wat een mooie beoordeling, enorm bedankt! Wij vinden het fijn dat wij tijdens de verbouwing wat voor jullie hebben kunnen betekenen. Wie weet tot bij de volgende verbouwing! :-)

Zeer positief

Beschrijf hier uw ervaring

Snel geregeld en het ophalen kon ook zonder problemen eerder geregeld worden.

Beste,
Wat mooi om te lezen dat je zeer positief bent over ons, ontzettend bedankt daarvoor!

Erg tevreden

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle en goede service. Levering binnen een uur na bestelling

Bedankt voor de reactie.
Binnen een uur geleverd, dat moet bijna wel onze record levertijd zijn! Heb je de container ook binnen een uur kunnen vullen? ;-)