Arjan
Mensen met liefde voor hun vak. Productkennis op hoog niveau.
top! de eerste paar keren duurde de levering n beetje lang.
Goede ervaring. Prima producten en online snelle levering ( goed verpakt!)
Goede producten/snelle levering
Altijd goede producten dus kom ik steeds weer terug.
Geholpen door een donkere Marokkaanse jongen op de markt in Leerdam. Erg aardig en ze hebben overal wel wat voor. Vakmannen!
Ik heb goede ervaring met RoelVital
ik heb geen slechte ervaringen
Heel positief
duidelijke site, goede produkten, snelle levering
Al jaren vaste klant. Altijd vriendelijk en meedenkend.
Sinds enkele jaren, eerst via de markt en nu via de winkel koop ik bij RoelVital mijn multivitamines en gezondheidsproducten. Kan er altijd terecht met vragen en ga dan met een goede en voordelige koop weer naar huis!
Super snelle levering! Aardige mensen met een goede kennis. En goede kwaliteit.
Eerste ervaring met RoelVital (via mond tot mond reclame). Eerst telefonisch geïnformeerd. Vriendelijk te woord gestaan en goed advies gekregen.
goede prijs kwaliteit verhouding snelle levering.
RoelVital verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
RoelVital heeft de volgende resultaten bereikt:
Mensen met liefde voor hun vak. Productkennis op hoog niveau.
top! de eerste paar keren duurde de levering n beetje lang.
Goede ervaring. Prima producten en online snelle levering ( goed verpakt!)
Goede producten/snelle levering
Altijd goede producten dus kom ik steeds weer terug.
Ik heb goede ervaring met RoelVital
ik heb geen slechte ervaringen
Heel positief
duidelijke site, goede produkten, snelle levering
Al jaren vaste klant. Altijd vriendelijk en meedenkend.
Super snelle levering! Aardige mensen met een goede kennis. En goede kwaliteit.
goede prijs kwaliteit verhouding snelle levering.
RoelVital heeft de volgende resultaten bereikt: