N.V.T.

Zeer onbetrouwbaar, Chauffeur geeft aan langs te zijn geweest en gaf aan dat de container niet aan de weg stond. Tegenwoordig heeft bijna iedereen een camera hangen met datum en tijd weergave, wij... Zeer onbetrouwbaar, Chauffeur geeft aan langs te zijn geweest en gaf aan dat de container niet aan de weg stond. Tegenwoordig heeft bijna iedereen een camera hangen met datum en tijd weergave, wij dus ook.
Al stuur je foto's waarop te zien is dat de container daadwerkelijk aan de straat staatmet datum en tijd, toch zeggen dat de container niet aangeboden is ( 2x aan toe ).
Slechte service en leugenachtig bedrijf.

Ontkennen en Liegen

Fer-et B.V.

Mensen die hun vak kennen en aardig zijn

Ze zijn snel

Reactie Rolbakkie.nl:

Erg fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Daar doen we het voor.

Amba-Tech Loodgieters

Zeer slecht!!!!!

Gen!!!

Reactie Rolbakkie.nl:

Wat vervelend dat je een negatieve ervaring hebt met onze service. We begrijpen dat het kan zorgen voor frustratie.
Zou je ons kunnen laten hoe we dit kunnen verbeteren via info@dnacc.nl. We...
Zou je ons kunnen laten hoe we dit kunnen verbeteren via info@dnacc.nl. We nemen alle feedback serieus.

Wernink & Partners

Ik ben nu een jaar klant. Van de 6 keer dat er een lediging plaats heeft gevonden is dit 1 keer op de afgesproken dag geweest. De andere keren kwam er niemand opdagen. Moest ik hier zelf steeds... Ik ben nu een jaar klant. Van de 6 keer dat er een lediging plaats heeft gevonden is dit 1 keer op de afgesproken dag geweest. De andere keren kwam er niemand opdagen. Moest ik hier zelf steeds achteraan bellen. Je krijgt geen enkel bericht hiervan... Bij de klantenservice word je ook niet echt geholpen, maar krijgt de chauffeur de schuld. Ik ben toch klant bij jullie, niet bij de chauffeer...

Qua afspraken nog niet ontdekt.

Beste klant,
Beste klant,
Bedankt dat je laat weten wat er niet goed gaat. We zijn bezig om te communicatie te verbeteren bij wijzigingen. Helaas, waren de ophaaldagen gewijzigd en is dit bericht niet bij je terecht gekomen. Dit vinden we uitermate vervelend en mijn collega's zitten hier bovenop.
We gaan er van uit dat het in de toekomst goed gaat!
Tam Rolbakkie

Jeroni

Jeroni

Beste Jeroni,
Erg jammer dat je ons zo een slechte score hebt gegeven. Zou je ons feedback kunnen geven over hoe we jouw ervaring kunnen verbeteren?

Quality Logistics Solutions.nl

doen wat gezegd word

jack metal art

Perfect

reageren gelijk met contact

Reactie Rolbakkie.nl:

We kunnen geen betere score wensen. Daar worden we echt blij van!

M&J

Picobello BV was een betere naam geweest. In juni 2023 een adreswijziging doorgegeven en tot op de dag van vandaag - na meerdere malen contact - is deze nog steeds niet doorgevoerd, terwijl er via... Picobello BV was een betere naam geweest. In juni 2023 een adreswijziging doorgegeven en tot op de dag van vandaag - na meerdere malen contact - is deze nog steeds niet doorgevoerd, terwijl er via de mail meermaals bevestigd is van wel. Los daarvan werd de bak nooit geleegd en ook op het oude adres is het afgelopen jaar op de dagen dat er geleegd zou worden geen vuilniswagen te bekennen geweest. Het is niet mogelijk de container op te laten halen en dus ook het contract te beëindigen tot de bak leeg is. Natuurlijk wel gewoon door blijven factureren en als er niet betaald wordt (omdat er geen diensten worden geleverd) krijg je wel een incassobureau op je dak. Aan de telefoon een hoop gestotter en loze beloftes. Niemand neemt verantwoordelijkheid voor deze shitshow en oplossingen of een compromis blijven uit. Wil je een wurgcontract, neem een Rolbakkie.

Hier ook last van? Wij zijn bezig met verdere stappen op media en juridisch gebied en samen staan we sterker. We komen graag in contact.

Verhuren een product wat veel over het bedrijf zelf zegt.

Let's Move 24-7

Excellent

Uitstekende service

Reactie Rolbakkie.nl:

Wat goed om te lezen! Daar doen we het voor.

JordyLobeek Schilderwerken.

Goed, een container besteld voor mijn bedrijfsafval en deze is snel en moeiteloos geplaatst.

Snel, gemakkelijk