Ad van de Kar
- Sterke punten
- Erg vriendelijk en attent
- Aangekocht product
- Rolgordijn
98% beveelt Rolgordijnwinkel.nl aan!
goede ervaring met levering van trapezium rail op basis van oud ordernr. Bleek na montage toch niet helemaal te kloppen , op basis van oude rail werd het uitstekend opgelost. Prima
Prima service en begrip omdat we net in een verhuizing zaten en het adres gewijzigd werd. Prettige en snelle communicatie.
4 jaar geleden kregen wij onze twee dakkapels met acht ramen Ik dacht ik probeer eerst een raam kijken hoe het staat Vond het mooi bestelde voor de andere zeven ramen tot mijn verbazing was de prijs met 100% gestegen dit keer zag ik jullie aanbieding toen heb ik besloten om het alsnog te doen
Mooi eindproduct. Makkelijk zelf te bevestigen.
Positief!
Zeer positief
Een goede rolgordijnwinkel.nl
Vlotte bestelbegeleiding - vele kleurmogelijkheden
Supergoed geholpen. Wij hadden al een rolgordijn en wilden er nog een bestellen in de zelfde kleur. Ik kon factuur niet meer vinden. Geappt en binnen no time kreeg ik bericht met kleur en soort gordijn, ondanks dat het 6 jaar geleden was. Kon via de app nieuwe bestellen en was met 2 dagen binnen. Zeer fijn contact.
Zeer goede ervaring in de koop van een Duette Gordijn. Informatie op de site begrijpelijk en voldoende. Maar ook de hulp en het meedenken heeft mij heel positief gestemd. Keurige levertermijn en geheel hangt netjes op zijn op zijn plek. We zijn zeer tevreden.
Goede kwaliteit, snelle levering!
fijne ervaring
Geweldig
Prima hulp vanuit de klantenservice , heel fijn. Makkelijke afstemming en goede hulp.
Rolgordijnwinkel.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Rolgordijnwinkel.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Rolgordijnwinkel.nl
Noordeinde 172
3341LW Hendrik Ido Ambacht
Mooi eindproduct. Makkelijk zelf te bevestigen.
Positief!
Zeer positief
Een goede rolgordijnwinkel.nl
Vlotte bestelbegeleiding - vele kleurmogelijkheden
Goede kwaliteit, snelle levering!
fijne ervaring
Geweldig