P.j. Bos
- Verbeterpunten of tips
- nee dat niet
- Sterke punten
- goede uitleg die ook geheel is als afgesproken
- Aangekocht product
- 3 rolgordijnen 321 lang
98% beveelt Rolgordijnwinkel.nl aan!
Geweldig
Prima hulp vanuit de klantenservice , heel fijn. Makkelijke afstemming en goede hulp.
Goede ervaring met Rolgordijnwinkel
Prima!
Uitstekend, goed advies en snel geleverd.
Een fijn contact en snelle levering.
Vriendelijke hulp, en supersnel geleverd
Fijne winkel die ook nog even met je meedenkt. Wij hadden namelijk lamellen met een middensluiting besteld omdat wij aan de linker en rechterkant van ons raam, geen bundel lamellen kwijt konden. Aangezien dat kennelijk niet vaak gebeurd werd er door de winkel nog even telefonisch contact opgenomen om te vragen of dit echt de bedoeling was. Ook de aftersales was prima in orde: goed telefonisch te bereiken en super snelle reactie terug en ook het oplossen van de twee probleempjes werd razendsnel geregeld.
De levering heeft nog niet plaatsgehad, foutieve levering
vriendelijk en erg duidelijk prachtige kwaliteit
Heel goed
Zeer prettige website
word slechte beoordeling want de levering is er nog steeds niet......
Fantastisch
Rolgordijnwinkel.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Rolgordijnwinkel.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Rolgordijnwinkel.nl
Noordeinde 172
3341LW Hendrik Ido Ambacht
Geweldig
Goede ervaring met Rolgordijnwinkel
Prima!
Uitstekend, goed advies en snel geleverd.
Een fijn contact en snelle levering.
Vriendelijke hulp, en supersnel geleverd
De levering heeft nog niet plaatsgehad, foutieve levering
vriendelijk en erg duidelijk prachtige kwaliteit
Heel goed
Zeer prettige website
word slechte beoordeling want de levering is er nog steeds niet......
Fantastisch
Rolgordijnwinkel.nl heeft de volgende resultaten bereikt: