Jeroen Baljet
- Sterke punten
- service
- Verbeterpunten of tips
- niet alle kleuren te zien
- Product of service:
- rolgordijn
98% beveelt Rolgordijnwinkel.nl aan!
Heel goed
Zeer prettige website
word slechte beoordeling want de levering is er nog steeds niet......
Fantastisch
We hebben lang gezocht om de juiste rolgordijn te vinden. Voorwaarde was dat ik erdoor naar buiten kon kijken. En de kleur moest bij de inrichting passen. Clarissa heeft mij telefonisch super geholpen. De kwaliteit is fantastisch en wat staat t mooi. Ben er superblij mee. Ga nu de rolgordijn voor de keuken bestellen.
Super
Goede service en vriendelijk personeel
Redelijk
Goede prijs kwaliteit, snelle levering en prima klantenservice
Heb enkele jaren geleden al eerder pvc lamellen besteld en vanwege goede ervaringen wederom bij hen aangeklopt. Prima communicatie, contacten via mail en telefoon. Bestelling correct en op tijd geleverd. Ook gevraagde extra reserve lamellen was geen punt. Aflevering tijdstip werd telefonisch aangekondigd. 👍
Prima product en vriendelijke accurate service
Makkelijk bestellen, mooie kwaliteit en snelle levering
Fijn bestellen. Duidelijke uitleg. Prachtig product afgeleverd.
Goede service en top kwaliteit
Rolgordijnwinkel.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Rolgordijnwinkel.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Rolgordijnwinkel.nl
Noordeinde 172
3341LW Hendrik Ido Ambacht
Heel goed
Zeer prettige website
word slechte beoordeling want de levering is er nog steeds niet......
Fantastisch
Super
Goede service en vriendelijk personeel
Redelijk
Goede prijs kwaliteit, snelle levering en prima klantenservice
Prima product en vriendelijke accurate service
Makkelijk bestellen, mooie kwaliteit en snelle levering
Fijn bestellen. Duidelijke uitleg. Prachtig product afgeleverd.
Goede service en top kwaliteit
Rolgordijnwinkel.nl heeft de volgende resultaten bereikt: