Marielle

Zeker een aanrader om te bestellen.

Jos

Lange levertijd..

Nette webshop en prijzen

COEN volkers

Waardeloos bedrijf

totaal helemaal niks

George van der Haar

Weinig/slechte communicatie mbt het feit geen reactie s op telefoontjes en mails

goed oppakken van verkeerde code

G.J. van Ingen

Ik gj van ingen vroeg nadrukkelijk om een grijze rollator maar kreeg een blauwe heel jammer wat een rotkleur

niet leuk

Kok van Gelder-Flora

In eerste instantie prettig, helaas bleef dat niet zo. De rollator die ik besteld had was niet helemaal in orde. Deze zou opgehaald worden, maar het retouretiket kwam maar niet binnen. Op mijn vele... In eerste instantie prettig, helaas bleef dat niet zo. De rollator die ik besteld had was niet helemaal in orde. Deze zou opgehaald worden, maar het retouretiket kwam maar niet binnen. Op mijn vele telefoontjes wordt niet ingegaan, ik hoor helemaal niets meer. Ik raak daar gefrustreerd van.

Niet gevonden.

Velianni Ongkawidjaja

Ik heb rollator gekocht voor mijn man, snel geleverd

Snelle levering, veel assortiment

Hans de Jong

Geven geen track/trace nummer, bellen nooit terug, hebben een telefoondienst die alleen een email kan sturen met de vraag contact op te nemen wat ze nooit doen. Rollator werd geleverd zonder... Geven geen track/trace nummer, bellen nooit terug, hebben een telefoondienst die alleen een email kan sturen met de vraag contact op te nemen wat ze nooit doen. Rollator werd geleverd zonder rugsteun. Is vandaag nageleverd zodat nu na 1 maand en 3 dagen de levering compleet is. Het product is prima, maar het bedrijf is waardeloos.

J. Schop

Goed product geleverd

via Postnl verloopt het niet soepel

H.F. Oord

Zeer attent