Harmen Kelderhuis

wilden ruilen, zonder problemen

Reactie Rollator.shop:

Geachte,
Dank u wel, voor deze positieve review!
Rollator.shop

G. Meeuwen

Completely satisfied

Fast service

Brigit de Koster

We hebben een aantal dagen langer op bestelling moeten wachten. Drukte bij de post?? Er was een hendeltje stuk toen we rollator uit de doos pakten.

We hebben meteen 2 nieuwe hendeltjes opgestuurd gekregen. Er wordt snel en correct gereageerd op vragen die ik per email stelde.

Lambert Duys

Karel Claus

Top

Snelle verzending

Erik

Scoot mobiel besteld die niet meer op voorraad was. Alternatieven aangeboden gekregen die niet echt alternatief waren. Geld terug gevraagd. Dit heeft te lang geduurd. Onbereikbaar via telefoon. Via... Scoot mobiel besteld die niet meer op voorraad was. Alternatieven aangeboden gekregen die niet echt alternatief waren. Geld terug gevraagd. Dit heeft te lang geduurd. Onbereikbaar via telefoon. Via de app af en toe reactie.
Uiteindelijk als je goed zoekt is er een telefoon nummer te vinden waar wel opgenomen wordt (gekregen via de vorige eigenaar van dit bedrijf)
Uiteindelijk is alles goed gekomen, geld terug en een telefoontje gekregen van rollator.shop . Ze beloven beterschap.... maar tot die tijd zou ik hier niet weer kopen...

uiteindelijk is het goed gekomen (geld terug)

J Otten

Degelijk materiaal

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Wim Vaupell

De communicatie van dit bedrijf laat te wensen over. Er wordt niet of te laat gereageerd op mail en whatsapp. telefonisch lijkt het een callcenter te zijn, die niet direct door kunnen verbinden met... De communicatie van dit bedrijf laat te wensen over. Er wordt niet of te laat gereageerd op mail en whatsapp. telefonisch lijkt het een callcenter te zijn, die niet direct door kunnen verbinden met een verantwoordelijke. Wel netjes dat er een excuus hiervoor per mail kwam

Uitstekend product

Dinie Scholten

Wacht nog steeds op twee onderdelen .
De rollator nog niet gebruikt. Hoop zo dat de delengauw komen.

Kan nog niet beslissen .