Irene Allaert

Heel slechte service. Na mijn bestelling en betaling geen enkele reactie, ook niet over bezorging. Was toevallig thuis!

Dit kan ik beter overslaan.

J Spaargaren

Ken de kwaliteit van het bedrijf niet. Levering van de rollator heeft enige tijd geduurd. Verpakking was tijdens levering beschadigd. Gat in doos. Geen beschadiging aan rollator

Uitgebreide collectie rollators

Geert Huisman

Was eerst slecht maar het probleem is prima opgelost. De nieuwe rollator is binnen 3 dagen geleverd. Geen verkeerd woord . Top

Zeer snelle levering van de nieuwe rollator

Cobie den Oudsten

Frustrerend. Slechte communicatie

na veel frustraties kwam dan eindelijk de rollator

Elma Bakker

Goede informatie

Veel producten

Marianne Hogervorst

Rollator besteld. Daarbij een tas voor €39. Toen de rollator werd geleverd bleek dat daar al standaard een tas bij zat, hetgeen niet uit de informatie op internet duidelijk was geworden. De door ons... Rollator besteld. Daarbij een tas voor €39. Toen de rollator werd geleverd bleek dat daar al standaard een tas bij zat, hetgeen niet uit de informatie op internet duidelijk was geworden. De door ons extra bestelde tas is een prul, slechte kwaliteit, lelijk en het geld niet waard. De bijgeleverde instructie mbt montage en onderhoud van de rollator is summier en onduidelijk. De rollator zelf is goed.

Bedankt voor uw review.
Ik snap uw frustratie omtrent de tas die u heeft aangeschaft bij de rollator.
Wij geven bij de specificaties aan wat er allemaal standaard bijgeleverd...
Bedankt voor uw review.
Ik snap uw frustratie omtrent de tas die u heeft aangeschaft bij de rollator.
Wij geven bij de specificaties aan wat er allemaal standaard bijgeleverd wordt, hier geven we aan dat er een afsluitbare tas bijgeleverd is.
Uiteraard kunt u de bij bestelde tas retour sturen, waarna we de kosten van de tas zullen terugstorten.
Goed om te horen dat de rollator zelf wel naar wens is.

Jans

Jammer dat ik de rollator zelf in elkaar moest zetten... wachten op een broer die daarbij kon helpen.

Bedankt voor uw review.
U heeft een rollator Easy besteld, die voor 95% klaar staat in de doos.
Hetgeen wat u hiervoor moet doen is de rollator uit de doos halen en de...
Bedankt voor uw review.
U heeft een rollator Easy besteld, die voor 95% klaar staat in de doos.
Hetgeen wat u hiervoor moet doen is de rollator uit de doos halen en de duwstangen in het frame te schuiven. Waarna u deze eenvoudig kunt vast zetten met de draaischroef. Hier is verder geen gereedschap voor nodig.
Hopende u via deze weg de juiste uitleg te geven.

A. Wieldraaijer

Geen bevestiging ontvangen van de bestelling. De factuur werd gemaild toen er om gevraagd werd. Vreemde gang van zaken.

Prima rollator.

Geachte,
Bedankt voor uw review omtrent uw bestelling.
Geachte,
Bedankt voor uw review omtrent uw bestelling.
Dat er geen bevestiging is binnengekomen kan verschillende oorzaken hebben. Het is bij ons bekend dat er met outlook/live sommige mails niet binnenkomen via een automatisch bericht. Dit zijn we aan het uitzoeken. Vandaar dat we bij het vragen van een bevestiging dit handmatig toesturen.

Bernard Keetman

Terugkoppeling van vragen door klant is niet sterkste punt van Rollator. Shop

Veel keuze

Jacoba Leemreise