Mieke Boelen-van den Oord / Bed & Breakfast Apple pie

In één woord 'fantastisch'. De bestseller rollator thuasne bevalt uitstekend. Goede service en snelle levering.

Kwalitatief en prijstechnisch is deze bestseller de beste keuze, die ik vanwege knie operatie heb gemaakt! Een absolute aanrader.
Hetzelfde geldt voor de degelijke krukken van Rollator shop.

Jolanda Roose

Snelle afhandeling van de bestelling

Snelle afhandeling

Zentveld

We wachten nu al ruim een week op de rollator
Volgens het bedrijf ligt het probleem bij post.nl, wij hadden dit graag eerder gehoord..

Nog geen ontdekt

Ida Bouvrie

Negatief: ik had gehoopt op een bevestigingsmail van mijn bestelling.Die kwam niet..onzeker geworden belde ik eerst de klantenservice. En daarna nog een email.
Pas nu acht dagen kreeg ik...
Pas nu acht dagen kreeg ik helderheid: de bestelling kwam eraan via GSL.ik vroeg uw klantenservice uw GSL een track en trace had Antwoord: nee, dat heeft alleen de PTT.!
Dit klopt niet: ze hebben wel degelijk een heel duidelijke track en trace..

De zending was verder keurig in orde...

Saskia van den Heuvel

Wel betaald nooit iets ontvangen

Geen idee

Dorothea de Kock

Geen ervaring

Xxxxxxxxxx

Jolanda Gaal

Rollator besteld 28-11 en nu 5 -12 nog steeds geen rollator ontvangen.
Twee keer gemaild en geen reactie hierop ontvangen

Duidelijk website

T Benraadt

Kort maar zeer goed

alles is overzichtelijk op de site, ook voor weinig budget kun je bij hun slagen en uit ervaring kan ik zeggen dat het niet onder doet aan de kwaliteit van de duurdere rollators, snelle en correcte... alles is overzichtelijk op de site, ook voor weinig budget kun je bij hun slagen en uit ervaring kan ik zeggen dat het niet onder doet aan de kwaliteit van de duurdere rollators, snelle en correcte levering.

Dirk De Graaf

Goed, maar communicatie verbeteren i.v.m. levertijd

betrouwbaar

Cobie Antonis