Hanny ten Brink

Moest erg lang wachten op de rollator zonder dat iemand vertelde wat er aan de hand was. Heb zelf 4x gebeld en er werd steeds gezegd dat ik terug gebeld zou worden wat niet gebeurde. Uiteindelijk... Moest erg lang wachten op de rollator zonder dat iemand vertelde wat er aan de hand was. Heb zelf 4x gebeld en er werd steeds gezegd dat ik terug gebeld zou worden wat niet gebeurde. Uiteindelijk ben ik teruggebeld en toen is het snel gegaan.

De rollator ziet er goed uit. Is van goede kwaliteit

Lia Feikes de Groot

Website is duidelijk en overzichtelijk. Telefonisch contact is knudde ! je krijgt iemand aan de lijn die 0 verstand heeft van rollators, niets weet, nergens antwoord op kan geven, naar mijn idee... Website is duidelijk en overzichtelijk. Telefonisch contact is knudde ! je krijgt iemand aan de lijn die 0 verstand heeft van rollators, niets weet, nergens antwoord op kan geven, naar mijn idee iemand van een callcenter, echt slecht ! Daarna krijg je een bevestiging per mail, nog goed. Daarna bezorg mail met vermelding van track en trace volgens nummer, er staat echter geen enkel track en trace nummer ! zeer slecht dus ! OP de laatste bezorgmail staat dat het binnen 24 uur geleverd wordt, dit gebeurde vervolgens niet. Na bellen zouden ze terugbellen wat niet gebeurde...ook weer slecht. Bij navraag later in de week bleek de rollator beneden in de gang te staan van het verzorgingstehuis....geen enkele melding gehad dat deze aangeleverd was, geen briefje in de bus, geen belletje, ook weer slecht dus !

geen !

K. Klaassen

Goed bedrijf, snelle levering. Rollator moet nog wel in elkaar gezet worden en dat was best moeilijk

goede prijs en snel

Jolanda van Deursen

Duidelijk, snel en vriendelijk.

Zie boven!

Dorine Wijler-Canna

Snelle afhandeling

de rollator is invoudig in te klappen en uit te klappen.

J.J ROELING

Goed toen er iets kapot was
Is er een andere rollator gebracht

Snelle reacties op aanvraag huur rollator tui

anita Meulemans

De bezorging van mijn rollator duurde wel te lang ! Door allerlei oorzaken maar de klant heeft niet voor niets een rollator spoedig nodig .

nette correspondentie hier over

Gea Visser

Prima bedrijf....bestelling en levering waren goed...alleen vond mijn moeder het wel vreemd dat het pakket voor de deur werd gezet en niemand heeft aangebeld...gelukkig stond hij er nog?

Bevestiging en levering waren goed

Mariëtte van der Vorst

Ben heel tevreden met de afhandeling van mijn bestelling.

Goede verpakking.

P L Bösecke-Taverne

Kleine montage nodig, met een sumiere beschrijving.

Prachtig product om te zien.