Johan Declercq

Zeer duidelijke produkt specificaties van het aan te kopen produkt (geen kat in een zak); snelle korrekte levering aan huis. Zeer kontent !

Indien ik in de toekomst nog gebruik moest maken van je bedrijf, ik twijfel geen enkel moment. AANRADER

Ton van den Brink

Snelle en vriendelijke service. helaas product van matige kwaliteit

service

Zeer goed

rudy *patrouille

Zeer correcte brhandeling

FG. Tydeman

Weinig ervaring maar het bestellen en afleveren was perfect .

Dat je met een acceptgirokaart kan betalen.

Wilma van

Ik heb nog steeds geen besteld product ontvangen!

Het was mij trouwens ook niet duidelijk dat het product dat ik besteld heb niet op voorraad was. Dus is het zó laat verstuurd dat het voor de verjaardag waarvoor ik het nodig had, sowieso te laat was.

Wim Verweij

Prima product snelle verzending

assortiment

Marjan Nijman

Na het plaatsen van mijn bestelling en de betaling ontving ik een bevestiging met de belofte dat ik een track en trace code zou ontvangen als het product verzonden zou zijn. Toen ik na een paar... Na het plaatsen van mijn bestelling en de betaling ontving ik een bevestiging met de belofte dat ik een track en trace code zou ontvangen als het product verzonden zou zijn. Toen ik na een paar dagen nog geen mail met track en trace code had ontvangen heb ik gebeld en bleek er iets mis gegaan te zijn. Het product werd meteen verzonden.

Het product werd direct verzonden nadat ik had geïnformeerd of er iets mis was gegaan en ik werd opgebeld met excuses over de gang van zaken.

P.M van Rijssen

Netjes correct en snel