GH Diepeveen

Henk Van schajik

Zeer te vrede

Zeer goed ver pakt

Mark Hummel

Het is zeer prettig werken met dit bedrijf

Duidelijkheid

Mevr. Vd Kaden

Online bestellen was erg duidelijk!!

A.L.

Bedrijf laat post bezorgen via PostNL. Helaas werd de rollator voor mijn ouders nooit bij hen thuis aangeboden maar direct naar het pakketpunt gestuurd. De rollator is niet voor niets besteld dus ze... Bedrijf laat post bezorgen via PostNL. Helaas werd de rollator voor mijn ouders nooit bij hen thuis aangeboden maar direct naar het pakketpunt gestuurd. De rollator is niet voor niets besteld dus ze moesten alsnog iemand inschakelen om deze thuis te krijgen omdat ze die zelf natuurlijk niet kunnen ophalen.

Duidelijke communicatie over verzendmoment.

Nellie van Mierlo

Wil zeggen we zijn heel tevreden mooie sterke rollator en snelle levering heel hartelijk bedankt.

Sterk materiaal.zo te zien.

F

Na de bestelling kreeg ik geen email bevestiging. Dit was in het weekend. Kon jullie ook niet te pakken krijgen op zaterdag.Na met jullie gebeld te hebben op maandag blijkt deze in de spambox... Na de bestelling kreeg ik geen email bevestiging. Dit was in het weekend. Kon jullie ook niet te pakken krijgen op zaterdag.Na met jullie gebeld te hebben op maandag blijkt deze in de spambox terecht te komen. Dit is erg vervelend als je dit niet verwacht. Vriendelijkheid tijdens telefonische communicatie had ik beter verwacht.

Goed product

Marcel Gijswijt

Goede snelle service

Snelle service en goede communicatie