Hennie Russchen
- Snelheid levering
- Reactiesnelheid
- Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf
- Problemen worden direct opgelost
Problemen worden direct opgelost
Tegenvaller, en dit ook persoonlijk gemeld trouwens. 30/12 Rolsteiger besteld, zou na nieuwjaar geleverd worden, logisch. Op de 31e meldt het transport bedrijf dat het product terug is naar de leverancier omdat het beschadigd is, ok. Dan zou je denken dat rolsteiger.net meteen nieuw afstuurt, maar nee. Ik bel 2 januari omdat ik van het bedrijf rolsteiger.net zelf nog niks gehoord heb. "Oh ja, dat zag ik ja, we kijken het na, ik ga vandaag niks versturen, ze zijn aan het tellen hier". Ok, dan verwacht je 3 januari natuurlijk een track en trace. Maar nee, ook niet. Uiteindelijk na heel veel heen en weer gemaild en gebeld te hebben en te " maak je niet druk er is niks geks aan de hand hoor" Ik had de steiger nodig he!? Komt hij pas op woensdag 8! januari binnen. Geen sorry, geen korting ondanks dat ik een steiger moest huren in de tussentijd, niks, nada, noppes. Zou dit bedrijf niet zo snel aanraden aan iemand, zeker niet als je je materiaal op tijd nodig hebt.
Correct
nooit gedoe altijd correct
Loze garantie claims op de website
Top service en snelle levering.
Snelle levering.
prettig contact, goede informatie, reageren snel en correct, product goed verpakt.
Goede service en snel leveren.
Goede en snelle communicatie
Ik heb van jullie een steiger gekocht en er zouden gratis steigervoeten bij maar die moeten nog komen bestelling was #98876
Prima de Lux
Heel goed
Prima stijger heb wel nog niet de graties trap ladder die erbij zou zitten ?
weer een praktisch produkt voor de semi pro klusser :-)
Rolsteiger.net verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Rolsteiger.net heeft de volgende resultaten bereikt:
Correct
nooit gedoe altijd correct
Loze garantie claims op de website
Top service en snelle levering.
Snelle levering.
Goede service en snel leveren.
Goede en snelle communicatie
Prima de Lux
Heel goed
Prima stijger heb wel nog niet de graties trap ladder die erbij zou zitten ?
weer een praktisch produkt voor de semi pro klusser :-)
Rolsteiger.net heeft de volgende resultaten bereikt: