Annie
Niet meer gratis
- Rompslomp in een paar woorden
- Gemakkelijk
Niet tevreden
Na een paar dagen de proefperiode te hebben gebruikt, was het voor een makkelijke keuze om van mijn huidige facturatiepakket over te stappen. Het is weer leuk, facturen sturen!! Met vriendelijke groet, Harold. www.bloemsierkunsterica.nl Dé juiste bloemist voor Oosterhout (nb) e.o.
ik kan jullie niet bellen en dat is heel vervelend
Fijne medewerkers die snel en oplossingsgericht reageren op vragen.
Niet aan te raden
zeer goede ervaring nooit problemen
Ervaring is hartstikke goed.
Niets dan goed
tien keer beter dan eboekhouden
Ben al jaren lid van Rompslomp. Een superduidelijk programma waar het fijn is om mee te werken. De abonnementskosten zijn ook erg aantrekkelijk! Als je vragen hebt, wordt er ook erg snel en professioneel gereageerd. Kortom, een fijn programma voor een iedereen die een bedrijf heeft of ZZP'er is!
het is iedere keer weer een feest om gebruik te maken van de faciliteiten van Rompslomp
Zeeeeer slecht
abonnement blijft verlengd worden
Slecht, onduidelijk en je blijft betalen na opzegging
Rompslomp verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Rompslomp heeft de volgende resultaten bereikt:
Niet tevreden
ik kan jullie niet bellen en dat is heel vervelend
Fijne medewerkers die snel en oplossingsgericht reageren op vragen.
Niet aan te raden
zeer goede ervaring nooit problemen
Ervaring is hartstikke goed.
Niets dan goed
tien keer beter dan eboekhouden