Een fijne winkel, heb er al voor 3 huizen mijn vloer gekocht.
Prudon
Rick Bulk
D vd wouden
Ik vind dat je na de aankoop waarbij gedaan wordt dat jullie mee denken met de klant je aan je lot wordt overgelaten. Zo van wij kunnen niet aan de wensen voldoen kijk maar, je bent wel verplicht...Ik vind dat je na de aankoop waarbij gedaan wordt dat jullie mee denken met de klant je aan je lot wordt overgelaten. Zo van wij kunnen niet aan de wensen voldoen kijk maar, je bent wel verplicht onze dienst te gebruiken ook al is deze niet toereikend i.v.m. De garantie
M. Claassen
Prima service, kwaliteit tov decoratie doe-het-zelf-winkels
Lit
Een mooie ruime winkel en prettige bediening.
A van der Wilk
Al jaren klant, nu echter vinyl in de keuken valt tegen. Golf in vinyl en strip om luik komt gedeeltelijk los. Afspraak om te komen repareren niet nagekomen, nu nieuwe afspraak...Al jaren klant, nu echter vinyl in de keuken valt tegen. Golf in vinyl en strip om luik komt gedeeltelijk los. Afspraak om te komen repareren niet nagekomen, nu nieuwe afspraak gemaakt. Ik wil geen zorgen hebben om kwaliteit omdat ik klant ben bij Roobol!