Roobol

L.C.Korsman

Plezierige winkel met deskundig personeel

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Een verbeterpunt is, in mijn optiek, de communicatie tussen de winkel in Alphen aan den Rijn en het hoofdkantoor.
Vanuit de winkel was duidelijk (en zelfs 2 maal) doorgegeven dat voor het...
Vanuit de winkel was duidelijk (en zelfs 2 maal) doorgegeven dat voor het plaatsen ik niet thuis zou zijn maar de sleutel in de voordeur van mijn appartement zou zitten.
Desondanks was de stoffeerder hiervan niet op de hoogte en is die ochtend onverrichter zaken weggegaan.

Een pluspunt is dat de stoffeerder laat in de middag terug is gekomen om alsnog zijn werkzaamheden uit te voeren.

Annemarie Savidis

Levert goed werk

Geef een toelichting bij je beoordeling.

bij verzetten afspraak voor stofferen wel iets aanbieden voor verzachting, zoals korting of een bon voor de volgende aankoop. Bij ons is de afspraak kort van tevoren verzet, maar niets aangeboden.

Hagen-Dittmar

Werd prettig geholpenin de winkel en alles verzorgd en ook thuis goed werk afgeleverd. Fijne communicatie wat tijden betreft ivm afspraak om thuis langs te komen via het speciale nummer. Ook dat... Werd prettig geholpenin de winkel en alles verzorgd en ook thuis goed werk afgeleverd. Fijne communicatie wat tijden betreft ivm afspraak om thuis langs te komen via het speciale nummer. Ook dat loopt goed.

Helemaal tevreden

Niet nodig.

Geen opmerkingen.

Ottie van Geel

Klantvriendelijk, zeer professioneel, enthousiaste medewerkers! Ik zou Roobol in Oud-Beijerland bij iedereen aanbevelen. Er wordt goed meegedacht en advies gegeven in de winkel. Het laminaat en... Klantvriendelijk, zeer professioneel, enthousiaste medewerkers! Ik zou Roobol in Oud-Beijerland bij iedereen aanbevelen. Er wordt goed meegedacht en advies gegeven in de winkel. Het laminaat en vloerbedekking is inmiddels gelegd en dat ging supersnel! Wat een vakmensen! Binnenkort worden de gordijnen gehangen die inmiddels opgemeten zijn. Ook daar heb ik dus alle vertrouwen in.

Willem De Zwart

Geen verbeterpunten

A,Jonkers

ZEER SLECHTE SERVICE
KOMT AFSPRAKEN NIET NA.
ONVERWACHTE HOGE EXTRA KOSTEN

Geef een toelichting bij je beoordeling.

STUUR EEN MAATNEMER MET ERVARING OM ZO GROTE TELEURSTELLINGEN BIJ KLANTEN TE VOORKOMEN.

Dennis

Voor prijsniveau Niet heel erg meedenkend of flexibel
Aanbetaling verplicht voor bestelling is ook erg vervelend

Stofeerder aangeboden heeft 6 weken wachttijd
Eigen stofferder geregeld wordt vervolgens de leverdatum verplaatst
Kwaliteit desso tapijt erg mooi

G. Petiet

Een goed bedrijf.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Het heeft ruim twee maanden geduurd vanaf aankoop rolgordijnen tot ze gemonteerd zijn. Mijn oude waren stuk, dus ik zat die tijd zonder raambedekking. Het zou prettiger zijn als het sneller kan.

Goudswaard

Zeer klantvriendelijk, duidelijke communicatie,