Roobol

Boutkan

Goede kwaliteit, mooie producten

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Strips uitzoeken tijdens het stofferen zou fijn zijn, dan past het ook bij de producten waar het op aansluit. Kleur maakt voor de prijs niet uit.

Remco Hilverda

Top kwaliteit en vriendelijkheid in winkel en tijdens montage.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

top ga zo door. als klein kind was ik al eens eerder bij Roobol doen in Amersfoort zo 25 jaar later weer terug maar nu in lisse.

Heimans

Prima product en prima service.
Derhalve wel aardig aan de prijs

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Robol heeft gedaan wat ze beloofden.
En daar hou ik van

M. SCHMIDT

Een fijne firma waar ik in de winkel correct wordt geholpen.

C. Vd w

Goede service

JV

Prima bedrijf. Ter zake kundig. Goede prijs-kwaliteitsverhouding. Komen afspraken na. Planning is flexibel.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Door extra werk kwamen de stoffeerders van de eerste afspraak uren later dan gepland aan. Volgens de informatie van Roobol zou ik gebeld worden bij een vertraging, dat is niet gebeurd, waar ik nogal... Door extra werk kwamen de stoffeerders van de eerste afspraak uren later dan gepland aan. Volgens de informatie van Roobol zou ik gebeld worden bij een vertraging, dat is niet gebeurd, waar ik nogal boos over was. Gelukkig had ik vlak daarna niets gepland en konden ze de klus tijdens mijn avondeten uitvoeren. Ze waren ook snel klaar en het resultaat was prima.

Pronk

Prima zaak

Martin van der Plas

Prima.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Helaas bleek de jaloezie op de eerste dag al niet helemaal goed te zijn, direct contact opgenomen maar er kan pas in september een servicemonteur langskomen.

van meeuwen

Bart de Koning

We zijn vriendelijke geholpen, alleen was het advies niet compleet (door zelf op onderzoek uit te gaan erachter gekomen dat er meer mogelijk was) en is er veel mis gegaan met hetgene wat besteld is... We zijn vriendelijke geholpen, alleen was het advies niet compleet (door zelf op onderzoek uit te gaan erachter gekomen dat er meer mogelijk was) en is er veel mis gegaan met hetgene wat besteld is of dat het niet geleverd kan worden op de geplande datum.