Roobol

Gardenier

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Prima gelegd , alleen jammer dat de rol voor de 2e etage niet bij de eerste afspraak om te leggen was meegeleverd zodat ik nog een keer vrij moest nemen van mijn werk voor een vervolgafspraak .... Prima gelegd , alleen jammer dat de rol voor de 2e etage niet bij de eerste afspraak om te leggen was meegeleverd zodat ik nog een keer vrij moest nemen van mijn werk voor een vervolgafspraak . Resultaat is netjes gelegd .

Van Sluijs

Deskundig

natasja bouwman

Wat een vreselijk klantonvriendelijk bedrijf. Het hoofdkantoor kan niet plannen. Eerste opmeting: half uur later dan gepland; aflevering bestelling: 3,5 uur later dan gepland. Oplevering vloer: 2... Wat een vreselijk klantonvriendelijk bedrijf. Het hoofdkantoor kan niet plannen. Eerste opmeting: half uur later dan gepland; aflevering bestelling: 3,5 uur later dan gepland. Oplevering vloer: 2 dagen gepland: nu al 3 dagen aan gewerkt. Helaas is er geen ruimte voor uitloop dus ik heb nu nog steeds geen afgewerkte vloer. Geen enkele coulance achteraf over eventueel verkeerd bestelde goederen terug te leveren.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Graag meer kijken naar de klantvriendelijkheid en deskundigheid van uw ingehuurde vloerenleggers. En luister naar ze als ze (herhaaldelijk) aangeven dat ze het niet gaan redden. Jammer dat we voor... Graag meer kijken naar de klantvriendelijkheid en deskundigheid van uw ingehuurde vloerenleggers. En luister naar ze als ze (herhaaldelijk) aangeven dat ze het niet gaan redden. Jammer dat we voor onze vloer het proefkonijn waren en dat we daar achteraf geen enkele (geldelijke) compromis op kunnen terugkrijgen.

W. Hogenboom

Veel sortering, vriendelijk geholpen in de winkel, vakkundige medewerker die de vloer komt leggen

Anneloes

Te weinig medewerkers. De medewerkers die er al zijn, blijven te lang bij klanten kleven waardoor er geen enkele kans bestaat om een enkele vraag te stellen.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Klantservice mag sterk verbeterd worden.

Potuyt

Vriendelijk behandeld in winkel.slevhte communicatie tussen laminaat ligger en plamning en winkel.de eerste jongen die keam was super.ploeg 37 de 2e belachelijk hyper ploeg 40 dit om dat er te... Vriendelijk behandeld in winkel.slevhte communicatie tussen laminaat ligger en plamning en winkel.de eerste jongen die keam was super.ploeg 37 de 2e belachelijk hyper ploeg 40 dit om dat er te weinig plaksrippen waren moesten ze 2e keer terug komen.nog niet opgelost 1e ploeg heeft het keurig opgelost omdat we bij planning niet als eerste waren gezet.communicatie fout.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Ja zeker beter communicatie planning.
Jongens krijgen te veel werk waardoor sommige erg gehaast xiin. Niet goed voor een klant.

Josephine Vogel

Mijn ervaring is zeer slecht.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Houd klanten niet voor de gek. Zorg voor deskundige mensen. Houd je aan afspraken en als dingen mislopen, neem dan direct contact op met klant. Ik ben echt pissig over de hele gang van zaken.

Stuurman

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Ongelofelijk hoe een bedrijf als Roobol omgaat met klanten nadat de rekening betaald is. Wij hebben een PVC vloer laten leggen waarbij het maatnemen niet goed is gegaan waardoor we een maand met een... Ongelofelijk hoe een bedrijf als Roobol omgaat met klanten nadat de rekening betaald is. Wij hebben een PVC vloer laten leggen waarbij het maatnemen niet goed is gegaan waardoor we een maand met een half afgewerkte vloer zitten. Daarnaast is de vloer zo slecht gelegd dat er een groot deel vervangen moet worden. Roobol gaat hier zeer vermijdend mee om en laat alles bij de stoffeerder terwijl ik de vloer toch echt heb aangeschaft bij Roobol. Op dit moment nog steeds geen afgewerkte vloer en al weken in een huis die niet kan worden ingericht door een lakse en on klantvriendelijke houding van Roobol. "Roobol al 70 jaar" jullie moeten je schamen.

Monique

Prima zaak

J. Kwadijk

Roobol is een uitstekende winkel om te kopen. Goed advies en uitgebreid assortiment.
Over de legservice ben ik minder te spreken. De heren gingen na het leggen weg naar een andere klant terwijl de plinten nog gedaan moesten en afgekit. Daar zouden ze dan drie dagen later voor terugkomen. Het resultaat is dat het nu opnieuw gedaan moet worden.
Slecht gekit, pvc bolt op en is niet verlijmd in vele hoeken. Waren we voorheen niet gewend bij Roobol

Geef een toelichting bij je beoordeling.

De legservice verbeteren en na een klacht sneller handelen en niet een maand laten wachten