Roobol

AAM van Outheusden

Goede service gehad vanaf het uitzoeken en adviseren vanuit de winkel tot aan het ophangen toe in mijn woning. Ben zeer tevreden en alles hangt super mooi.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Ivm het opmeten van de maten zijn ze speciaal na sluitingstijd nog komen opmeten wat ik toch wel service wil noemen.
Enige minpunt die ik ondervond dat zij 2 dagen in de week in Brabant zijn...
Enige minpunt die ik ondervond dat zij 2 dagen in de week in Brabant zijn en het beperkt maakte om een afspraak te regelen.

Hakiem

Prettige winkel

Willem Boon

Top bedrijf met persoonlijke service en kennis van zaken

Greijdanus

Een degelijk bedrijf in eerste instantie, zeker bij verkoop, maar zodra er iets afwijkt en min of meer anders loopt dan gepland, gaat het mis. Professionaliteit is vanaf dat moment dan ook ver te... Een degelijk bedrijf in eerste instantie, zeker bij verkoop, maar zodra er iets afwijkt en min of meer anders loopt dan gepland, gaat het mis. Professionaliteit is vanaf dat moment dan ook ver te zoeken. Dit valt of staat volledig met communicatie en klantvriendelijkheid en klantgerichtheid, deze beide aspecten ontbreken bij meerdere personen die wij namens Roobol hebben gesproken / ontmoet, volledig. Positief zijn wij over de vestiging Rotterdam Hillegersberg waar wij goed zijn geholpen. De afdeling planning moet misschien nog een paar cursussen volgen in hetgeen ik hier boven heb genoemd.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Zie mijn eerdere commentaar, het is echt niet om klanten tevreden te maken en te houden, zoals gezegd valt of staat dit alleen wel met de mensen die het doen.

Broer

Super!! Snel en super mooi. En eerlijk ook! Ze waren eerder klaar doordat het iets minder werk was dan ingemeten en daardoor korting op materiaal en arbeid ter plaatse.

Inge

Geef een toelichting bij je beoordeling.

De maat is niet opgenomen, heb ik zelf gedaan dus nvt

A.van der Zalm

Servicegericht

W&N

Niet zo klantvriendelijk/-gericht als ik verwacht had. Daarentegen zijn we wel tevreden over de stoffeerders die de vloer gelegd hebben.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Omdat wij nog niet in het huis woonden toen het het nemen plaatsvond lag bij ons de vraag of dit op een bepaald dagdeel kon zodat de huidige eigenaar niet speciaal vrij hoefde te nemen voor onze... Omdat wij nog niet in het huis woonden toen het het nemen plaatsvond lag bij ons de vraag of dit op een bepaald dagdeel kon zodat de huidige eigenaar niet speciaal vrij hoefde te nemen voor onze vloer. Volgens de verkoopster van het filiaal was het niet mogelijk hier rekening mee te houden. Vervolgens toen wij het tijdsblok ontvingen lag er vanuit ons de vraag of de maatnemer even een half uurtje voor aankomst een berichtje of telefoontje kon doen zodat wij niet 4 uur lang bij een vreemde op de bank hoeven te zitten. Ook hier kon ze ons eigenlijk niet mee helpen en op de achtergrond hoorde ik een collega zelfs zeggen "we kunnen niet voor elke klant gaan bellen". Erg onprofessioneel wat ons betreft.

Harmen

Prima zaak

Arjan van der Starre

Fijn geholpen, mooie prijs voor het opmeten en ophangen