Roobol

Marcel van Putten

Zakelijk

Geef een toelichting bij je beoordeling.

De wijze van afspraken maken voor meten en leggen is niet meer van deze tijd. De winkel moet kunnen beschikken over de agenda en de tijd dat het kan. Zo moeilijk kan dat niet zijn.
Voor de...
Voor de rest zijn de zaken prima op orde.

FGJKoning

Goede firma die het werk prima doet.

HC Hilgersom

Goed bedrijf. Uitstraling ok klantvriendelijkheid ook ok.

weet ik niet

Jacobs

In de winkel positief, daarna in de drie bestellingen prijs hoger dan afgesproken, men is niet erg flexibel in onderhandeling, je hebt al vooruitbetaald als robot zegt nee, kan je er weinig aan doen... In de winkel positief, daarna in de drie bestellingen prijs hoger dan afgesproken, men is niet erg flexibel in onderhandeling, je hebt al vooruitbetaald als robot zegt nee, kan je er weinig aan doen dan naar geschillen commissie tevens is het bedrag om van de opdracht vrij te komen zeer kostbaar.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Zie boven ben ook benieuwd hoe service is heb nl heden in uw winkel klacht door gegeven van verticale jaloezie.

Astrid

De verkoper in de winkel begreep wat ik wilde en gaf goed advies.

Goede vakkundige stoffeerder. Tapijt in slaapkamer Prima gelegd.

Robert Kuijpers

De persoon die de vloer kwam leggen was een zeer ongezouten type. Ik heb zelden zoiets meegemaakt.Order nr:2092686

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Ik raad u aan uw personeel beter op te leiden en niet meteen met de deur in huis vallen van "hoe gaat betalen", terwijl een flink bedrag was aanbetaald!

W.j van leeuwen

Goed bedrijf

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Afspraak na komen als bij de eerste bezoek afgesproken is

M. Remijn

Deze keer niet tevreden vanaf eind september moeten wachten tot eind november. Eerst een hoekconstructie, die achteraf helemaal n.v.t. was, toen verkeerd geknipt en nu hangt er een scheef

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Maatnemer doet alleen wat hij in zijn hoofd heeft. Staat niet open voor klant

cees angenent

In 1 woord geweldig

Geef een toelichting bij je beoordeling.

bij b2e bestelling moesten wij uit waddinxveen naar woerden komen on een aanbetaling van 150 euro te voldoen