Roobol

Sheila Rensen

Goede kwaliteit van de artikelen.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Bij het maat nemen is niet meegenomen dat de vloer van de diverse kamers ongelijk waren. Met als gevolg opnieuw drempels in huis. Ik heb hier afgelopen maandag over gebeld want de drempel ligt... Bij het maat nemen is niet meegenomen dat de vloer van de diverse kamers ongelijk waren. Met als gevolg opnieuw drempels in huis. Ik heb hier afgelopen maandag over gebeld want de drempel ligt schuin. Nog steeds geen antwoord gehad.

GAM de Neef

Ok

M A Jansen

Perfect

J.a Meijer

Geweldig!! Keurig volgens afspraak. Net werk ! Op tijd!

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Voor ons geen verbeter punten!

T.C.B Gijtenbeek

Afspraken waren allemaal prima geregeld, we werden keurig netjes op de hoogte gehouden.. Alleen een groot nadeel doordat de mensen voor het leggen van de vloer door het gehele huis, een plint te... Afspraken waren allemaal prima geregeld, we werden keurig netjes op de hoogte gehouden.. Alleen een groot nadeel doordat de mensen voor het leggen van de vloer door het gehele huis, een plint te kort hadden voor hier en daar een stukje, moeten we ( zelf die tekortkoming regelen etc.) om te vernemen dat we 4 (vier) weken moeten wachten alvorens het werk af gemaakt wordt!

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Zie bovenstaande gegevens! Advies alles is reeds betaald dus zsm ( en niet na +/- 4 weken) het werk afmaken!
Het geleverde werk ziet er keurig netjes uit! Stofferen/gordijnen etc. moet nog gebeuren!

Branca de Gier

Veel keus.

Tevreden over het eindresultaat, dat allereerst. Maar ook wel wat puntjes:
Tevreden over het eindresultaat, dat allereerst. Maar ook wel wat puntjes:
Ik vond al die verschillende bonnen die je als klant krijgt erg omslachtig en onduidelijk. Hoe de interne verwerking dan ook mag zijn, voor de klant gewoon 1 bon maken, zou ik adviseren.
Ook de prijsvoering vond ik lastig: 'gratis gelegd' maar dan wel legloon rekenen en een lange uitleg daarbij (dat dit verrekend is in het materiaal) die een leek vrijwel niet begrijpt.
Wat voor mij onhandig was, was dat er in 3 x gestoffeerd zou worden, en ik 3x apart moest betalen (en dus moest thuis zijn).
De man die op dag 2 kwam stofferen kon op 1 klein stukje vloer geen laminaat leggen, omdat daar lekkage was geweest. Hij heeft het heel netjes wel allemaal op maat gezaagd en gezegd dat wij dat op dag 3 tegen diegene die dan zou komen, moesten zeggen en vragen of die het wilde afmaken. We hebben het wel gezegd, maar ze hebben het niet gedaan.
Heel positief was dat ik diverse keren stalen mocht meenemen om te passen bij meubels, behang etc.

Puplichuijsen

Prettige zaak en vriendelijke medewerkers

E.W. Kruyt

Alles onder een dak. Goede keus tegen laagste prijs.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Na stofferen moeten ze de rommel op ruimen buiten het appartement , op overloop en lift. Dat voorkomt klachten van bewoners.

R.A.Korinth

Uitstekende en prettige service.

Janneke