Roobol

André van der Willigen

Klantvriendelijk groot assortiment

levertijd was wat lang

R. Werkhoven

Prettig bedrijf. Aardig en behulpzaam personeel.

Voskamp

Goede zaak

M Aalbers

Vincent Verhaak

Slecht georganiseerd bedrijf, vermijden als klant.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Als betalende klant zat ik midden in een ruzie tussen Roobol en Bece, de distributeur van de door mij bestelde gordijnen. Hierdoor heeft het 4 maanden geduurd van bestelling tot levering van de... Als betalende klant zat ik midden in een ruzie tussen Roobol en Bece, de distributeur van de door mij bestelde gordijnen. Hierdoor heeft het 4 maanden geduurd van bestelling tot levering van de gordijnen bij mij. Dit duurde erg lang en ik heb meerdere malen moeten bellen voordat dit duidelijk werd. Mijn advies: bel de klant direct en informeer hem over de situatie. Bijzonder slechte ervaring, kom er nooit meer.

Guusje

Prima winkel

Prima winkel

Ruud Meuffels

Zie overige.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

- Het is al even geleden maar ik kan mij herinneren dat ik geneigd was 2 minuten naar de start van het adviesgesprek weg te lopen vanwege de "attitude" van de verkoopster, uiteindelijk werd ze toch... - Het is al even geleden maar ik kan mij herinneren dat ik geneigd was 2 minuten naar de start van het adviesgesprek weg te lopen vanwege de "attitude" van de verkoopster, uiteindelijk werd ze toch wat klantvriendelijker.
- De mensen die de vloer hebben gelegd hebben hard gewerkt. Toch ben ik niet helemaal tevreden i.v.m. hoogteverschillen en bulten die ik voel. Bij het maatnemen is er niet zorgvuldig genoeg gekeken of alles waterpas/glad was en hierover advies gegeven.
- Ook vind ik het materiaal en de kwaliteit van de overgangstrips afbreuk doen ten aanzien van de kwaliteit van de vloer. De kleine plakplinten voor hoekjes verdwijnen overigens snel in de stofzuiger.
- Het verbaasde me ook dat ik extra moest betalen voor herstelwerkzaamheden voor iets wat in eerste instantie niet goed is uitgevoerd/vergeten was.

P. de Ruiter

Prettige winkel, voldoende keus. Professioneel en vriendelijk geadviseerd. Heel fijn is het, om een dag van te voren op de site te kunnen zien hoe laat de stoffeerder komt.

hwm heemskerk

Goed werk geleverd

B. Remmerswaal

Zeer slecht.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Andere stoffeerders aannemen met meer ervaring in het leggen van PVC vloeren.
Geen foute voorlichting geven in de winkel.
Zorgvuldiger omgaan met het invullen van de bestelling.