Zeer goede service
Geef een toelichting bij je beoordeling.
Klantvriendelijk, goede communicatie
Reactie Roobol:
Beste,
Hartelijk bedankt voor je positieve beoordeling en veel plezier met je aangekochte producten!
Klantvriendelijk, goede communicatie
Team Roobol Online
Fijne winkel, waar je goed en deskundig advies krijgt. Kortom vanaf de aanschaf tot oplevering deskundig personeel.
Beste,
Hartelijk dank voor je positieve review en we wensen je veel plezier van je nieuwe vloer en/of raambekleding!
Team Roobol Online
Aan de voorkant een leuk gezicht, winkels door het hele land en een grote keten. Je hoort van diverse familieleden dat Roobol zo goed is met vloerbedekking, dus je besluit een vloer te kopen bij...
Verschillende Hordeuren besteld, duidelijke offerte, alles netjes ingemeten, heldere communicatie gedurende het gehele proces en door 2 vaklui binnen een ommezien geplaatst. Dik tevreden!
We zijn al vele jaren klant bij Roobol in Oud Beijerland. Begin 2019 gingen we verhuizen en zijn uiteraard weer naar die zaak gegaan omdat we daar altijd goed geholpen zijn.
Op 16 februari was...
Na acht weken konden we onze gordijnen ophalen. Echter hadden ze de verkeerde kleur geleverd. Hierdoor zouden ze een spoedbestelling plaatsen, zodat ze hoopten binnen twee weken onze gordijnen te...
Personeel heeft ons goed geholpen
Perfecte service en zeer vakbekwame nette vloerspecialisten die komen leggen en inmeten
Beste familie Ringers,
Hartelijk bedankt voor de review en we wensen jullie heel veel plezier met jullie nieuwe vloer!
- Team Roobol Online
De door de stoffeerders gelegde tegels die tegen de plint opstonden heb ik zelf maar op maat gesneden. Over de rafelige en tekort gesneden tegels heb ik een klacht doorgemaild, ook over het tekort...
Goedemorgen Roel. Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over hoe je vloer is gelegd. Bij het leggen bleek dat er te krap door je was ingemeten. Omdat je geen gebruik hebt gemaakt van de...
Relaxed geholpen, gezellig gesproken in de winkel, kwaliteit en snelheid van leggen. Super goede ervaring.
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent, hartelijk bedankt voor je review en veel plezier gewenst van je nieuwe interieur!
-Team Roobol Online