Roobol

Zeer goede service

Klantvriendelijk, goede communicatie

Beste,
Hartelijk bedankt voor je positieve beoordeling en veel plezier met je aangekochte producten!
Team Roobol Online

Fijne winkel

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Fijne winkel, waar je goed en deskundig advies krijgt. Kortom vanaf de aanschaf tot oplevering deskundig personeel.

Beste,
Hartelijk dank voor je positieve review en we wensen je veel plezier van je nieuwe vloer en/of raambekleding!
Team Roobol Online

Slechte uitvoering en aftersales

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Aan de voorkant een leuk gezicht, winkels door het hele land en een grote keten. Je hoort van diverse familieleden dat Roobol zo goed is met vloerbedekking, dus je besluit een vloer te kopen bij... Aan de voorkant een leuk gezicht, winkels door het hele land en een grote keten. Je hoort van diverse familieleden dat Roobol zo goed is met vloerbedekking, dus je besluit een vloer te kopen bij Roobol.

Aan de voorkant goed geregeld, tijdens de uitvoering en aan de achter belachelijk slecht geregeld!!

Vloer met happen aan de randen door een slechte uitvoering. Duidelijk onderbouwde mail met foto's gestuurd en je krijgt de opmerking dat het zo hoort en kan. Vooraf nooit advies gekregen dat er hele happen kunnen ontstaan en zichtbaar kunnen zijn, dan had ik dit niet gekozen. Alleen bij de radiator willen ze nog langs komen om de vloerbedekking vast te plakken.

Zonder specifiek akkoord voor het plakken belt de monteur mij op dat hij voor de deur staat op het door hen voorgestelde tijdstip. Terwijl voor mij heel duidelijk de discussie nog niet afgewikkeld was!!

Ik ben echt geen zeikerd en ben zeer coulant en geduldig, dit is dan ook mijn eerste negatieve review ooit en dat zegt ook wel iets!

Inmiddels weer ff verder en zit nog steeds met een kwalitatief slecht gelegde vloer in een kleine slaapkamer voor een lichte 550eu!!

Ik hoop dat Roobol dit nog gaat oplossen, dan zal ik mijn review bijdraaien, maar hier een zeer ontevreden klant dusver..

M. Stam

Top Service

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Verschillende Hordeuren besteld, duidelijke offerte, alles netjes ingemeten, heldere communicatie gedurende het gehele proces en door 2 vaklui binnen een ommezien geplaatst. Dik tevreden!

Jan Naeijé

Kleine reparatie, hoge kosten

Geef een toelichting bij je beoordeling.

We zijn al vele jaren klant bij Roobol in Oud Beijerland. Begin 2019 gingen we verhuizen en zijn uiteraard weer naar die zaak gegaan omdat we daar altijd goed geholpen zijn.
Op 16 februari was...
Op 16 februari was er een vriendelijke, deskundige verkoopster die met ons meedacht, ideeën aandroeg en goede adviezen gaf. We hebben die dag meteen voor € 12000,- gekocht. In diezelfde periode ook vloerbedekking voor het oude huis en nog een aantal andere dingen. Dat liep erg op maar we waren zeer tevreden, over de producten en over de voorlichting.
Nu hebben we problemen met het koordje van een van de Luxaflex Duette top down bottom up gordijnen. (het is een van de 16 (!) Luxaflex Duette top down bottom up gordijnen die we gekocht hebben). Het is het koordje om het gordijn op te trekken. Het rolt nog wel op maar het is een beetje gedoe. De kosten om dat koordje te laten repareren bedragen € 280,- . Ik wist niet wat ik hoorde! Uiteraard doen we dat niet. Het gordijn gaat nog steeds, weliswaar met moeite, omhoog en omlaag. Ook van het alternatief het gordijn er zelf afhalen, naar de winkel brengen en voor € 85,- te laten repareren maken we geen gebruik. Dit is het beleid van Roobol. De winkel kan hier niets aan doen. Hoewel we graag bij Roobol (zeker in Oud Beijerland) kopen willen we iedereen toch wel waarschuwen dat als er iets is je meteen de hoofdprijs betaalt.

Slechte communicatie en service

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Na acht weken konden we onze gordijnen ophalen. Echter hadden ze de verkeerde kleur geleverd. Hierdoor zouden ze een spoedbestelling plaatsen, zodat ze hoopten binnen twee weken onze gordijnen te... Na acht weken konden we onze gordijnen ophalen. Echter hadden ze de verkeerde kleur geleverd. Hierdoor zouden ze een spoedbestelling plaatsen, zodat ze hoopten binnen twee weken onze gordijnen te kunnen leveren. Echter op dit moment nog steeds niets binnen, al vijf weken verder. Bij elk contact met de winkel krijgen wij te horen dat ze hun best doen, maar zonder nieuwe informatie wanneer het ze dan wel gaat lukken. Beloof niet iets wat je niet kan waarmaken, beloof niet binnen twee weken te leveren als dit minimaal het dubbele aan tijd kost. Een boze mail sturen met vraag voor tegemoetkoming in prijs, daar krijg je dan geen antwoord meer op.

Prima winkel

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Personeel heeft ons goed geholpen

Familie Ringers

Geweldig

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Perfecte service en zeer vakbekwame nette vloerspecialisten die komen leggen en inmeten

Beste familie Ringers,
Hartelijk bedankt voor de review en we wensen jullie heel veel plezier met jullie nieuwe vloer!
- Team Roobol Online

Roel

Tapijttegels slecht gelegd, na klacht slechte service.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

De door de stoffeerders gelegde tegels die tegen de plint opstonden heb ik zelf maar op maat gesneden. Over de rafelige en tekort gesneden tegels heb ik een klacht doorgemaild, ook over het tekort... De door de stoffeerders gelegde tegels die tegen de plint opstonden heb ik zelf maar op maat gesneden. Over de rafelige en tekort gesneden tegels heb ik een klacht doorgemaild, ook over het tekort van 6 tegels omdat er nogal onvoordelig gelegd was.
Hierop is er iemand komen kijken van Roobol.
Ik heb uiteindelijk 4 tegels vergoed gekregen en heb er zelf nog 6 bij moeten kopen.
Deze tegels heb ik vervolgens zelf maar gelegd. Enerzijds omdat die nu goed liggen maar ook omdat er pas 6 weken later een stoffeerder tijd zou hebben.
Dit is beknibbelen op de service en daar houdt Roobol geen tevreden klant aan over.

Reactie Roobol:

Goedemorgen Roel. Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over hoe je vloer is gelegd. Bij het leggen bleek dat er te krap door je was ingemeten. Omdat je geen gebruik hebt gemaakt van de... Goedemorgen Roel. Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over hoe je vloer is gelegd. Bij het leggen bleek dat er te krap door je was ingemeten. Omdat je geen gebruik hebt gemaakt van de Roobol-maatneemservice hebben we voorgesteld het tekort aan tegels later tegen betaling te leveren en te leggen. Het klopt dat er ook vier tegels niet netjes gelegd/gesneden waren. Daarvan hebben we voorgesteld deze kosteloos te vervangen. Je hebt er echter niet voor gekozen om de opdracht door Roobol te laten uitvoeren, maar vanwege de levertijd heb je ervoor gekozen om de tegels in de winkel op te halen en zelf te leggen. Uiteraard heb je daarbij de vier tegels die niet netjes gesneden waren, kosteloos van ons gekregen.

Blankensteijn

Prettige kwaliteit

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Relaxed geholpen, gezellig gesproken in de winkel, kwaliteit en snelheid van leggen. Super goede ervaring.

Reactie Roobol:

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent, hartelijk bedankt voor je review en veel plezier gewenst van je nieuwe interieur!
-Team Roobol Online