Roobol

Petra

Prima service

Geef een toelichting bij je beoordeling.

De pvc vloer kon door fout fabrikant niet op de afgesproken toch id worden gelegd en de rolgordijnen werden niet goed opgehangen. Maar, alles werd snel en adequaat hersteld terwijl bovendien op de... De pvc vloer kon door fout fabrikant niet op de afgesproken toch id worden gelegd en de rolgordijnen werden niet goed opgehangen. Maar, alles werd snel en adequaat hersteld terwijl bovendien op de vloer een korting werd gegeven. Dus….volgende keer maar weer naar Roobol!

Fijne winkel

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Veel keuze, vriendelijk personeel, kwalitatief goede producten.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Aardig personeel in de winkel en vloer kon precies gelegd worden voordat we onze spullen gingen verhuizen.

V.m.veldhuis

Zeer goed

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Uitstekende service, goed houden aan afspraken, kwaliteitsmerk geleverd. Zeer tevreden.

Reactie Roobol:

Dankjewel voor je review! Superleuk om te horen dat je zo blij bent geworden en dat we je op deze manier hebben kunnen helpen. Namens heel Roobol wensen we je veel woonplezier!

Michelle

Slecht

Geef een toelichting bij je beoordeling.

In februari luxaflex, vloer beneden vloeren boven en trappen en deurmat uitgezocht. Werd verteld dat we ruim van te voren waren want kregen pas in augustus de sleutel en gaan pas oktober verhuizen.... In februari luxaflex, vloer beneden vloeren boven en trappen en deurmat uitgezocht. Werd verteld dat we ruim van te voren waren want kregen pas in augustus de sleutel en gaan pas oktober verhuizen. Eerst een mail gehad dat de luxaflex leverproblemen heeft dus dit langer kan gaan duren. Roobol belde daarna op de vloer die we gekozen hadden zou pas in oktober op voorraad zijn deze hadden ze namelijk pas besteld toen de maatnemer langs was gekomen (augustus ) dit betekend dat ik een alternatief kon zoeken maar we geen andere vloer net zo mooi vonden dus eigenlijk een soort van pech hadden. Een week later belde ze weer pvc van de trap is niet optijd leverbaar kwam verder niet met een oplossing. Je kan mij niet vertellen dat als wij in februari dingen bestellen en voor alles een aanbetaling hebben gedaan het in oktober er nog niet kan zijn. Nog nooit zoiets meegemaakt en als we over cancelen beginnen van de order is het opeens een probleem terwijl hun hadden beloofd in februari dat alles er optijd zou zijn. Maar nu dus geen vloer beneden hebben en geen bekleden trappen tegen die tijd en waarschijnlijk ook nog geen luxaflex

Beste Michelle,
Beste Michelle,
Wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent! Het klopt inderdaad dat je er in februari op tijd bij was met het plaatsen van je bestelling, maar dat er pas na het meten kon worden besteld voor je vloer, trap (en ramen). Dit heeft te maken met de batchnummers van je PVC. Iedere nieuwe batch/lading die geproduceerd wordt door onze leverancier kan namelijk in kleur iets afwijken van vorige ladingen. Wanneer er besteld wordt voordat er wordt opgemeten hoeveel er daadwerkelijk nodig is, kan het voorkomen dat er pakken overblijven die door kleine kleurverschillen later niet meer kunnen worden gebruikt. En dat zou erg zonde zijn!
Gelukkig kon er voor de vloer wel in overleg met je een keuze worden gemaakt voor dezelfde PVC vloer in een klikvariant die ook op de afgesproken leverdatum geleverd gaat worden bij je, maar we begrijpen dat het niet prettig voelt dat je opeens een herkeuze moet maken. Onze excuses daarvoor!

van der Werf

In1 woord geweldig

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Probleeem met vloerbedekking uithalen fantastisch opgelost.
hulde voor de leggers van het laminaat. Watkunnen die weaken.

Reactie Roobol:

Wat fijn om te horen! Superleuk dat we je zo blij hebben kunnen maken met je nieuwe vloer! Heel veel woonplezier toegewenst

Iris van der Zande

Heel netjes en professioneel

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Alles is netjes optijd geregeld en met regelmaat een beetje met informatie of een afspraak. En de afspraken worden heel netjes nagekomen.

Reactie Roobol:

Leuk dat je zo enthousiast bent, Iris! Dat horen we graag!

Marianne

Prima zaak

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Netjes geholpen in de winkel met kiezen vinyl , veel keus en goede kwaliteit
Netjes gelegd

Hi Marianne,
Heel leuk om te horen dat je zo blij bent! We wensen je heel veel plezier van je aankoop!

Stefan

Slecht!!

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Buiten het winkelpersoneel en de stoffeerders zal ik NOOIT meer iets kopen bij Roobol!! Vooral het hoofdkantoor die totaal niet klant vriendelijk of enigszins behulpzaam zijn.

Mijn...

Mijn dochter die in een rolstoel zit had gekozen voor vinyl maar toen de stoffeerders kwamen en hoorde dat ze in een rolstoel zat adviseerde zij mij pas dat dit niet goed is. Uiteindelijk is het laminaat geworden en € 1730 boven op de 1383 en Ik moets de boete betalen van €352 voor retour vinyl.

Ook was het mijn fout want ik heb melding plicht dat mijn dochter in een rolstoel zit. Ik weet niet bij u maar nog nooit heb ik gehoord dat vinyl niet goed is voor rolstoel.

Nu moet mijn dochter met haar Wajong uitkering dit betalen en heeft ze nu geen geld meer voor gasfornuis, wasmachine en een simpele bank.

Dank je wel Roobol!!

Nogmaals winkel personeel geen kwaad woord. Maar zij mogen niets van hoofdkantoor

Beste Stefan,
Beste Stefan,
Wat ontzettend vervelend om te horen dat je een negatief gevoel over hebt gehouden aan je bestelling bij Roobol! Er lijkt inderdaad wat onduidelijkheid te zijn geweest over het gebruik van een rolstoel, wat uiteindelijk de problemen heeft veroorzaakt. De rubberen banden van een rolstoel zorgen op vinyl namelijk voor iets dat migratie heet, waardoor je na een tijdje vlekken in je vinyl gaat zien. Om deze reden is het goed geweest dat er uiteindelijk geen vinyl gelegd is, maar natuurlijk spijt het ons dat het zo heeft moeten lopen.
Normaal gesproken is het niet mogelijk om vinyl te retourneren, maar na bellen met onze leverancier kon het vinyl uiteindelijk alsnog tegen betaling van 30% worden geretourneerd en kon er een herkeuze worden gemaakt voor laminaat. Deze kosten en het verschil in prijs met de nu gekozen laminaat vloer zijn in overleg met je geweest. Dit alles neemt natuurlijk niet weg dat wij het zelf ook ontzettend vervelend vinden hoe de situatie voor je dochter door deze verwarring is uitgevallen.

Top gelegd

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Vinyl gekocht in Zeist. Goede uitleg. afgelopen week gelegd. Het ziet er heel mooi uit. Goede stoffeerders die echt wisten waar ze mee bezig waren.

Reactie Roobol:

Fijn dat je zo blij bent geworden van de vloer die we bij je hebben gelegd! We hopen dat je er jarenlang plezier van mag hebben! Mocht je nog vragen hebben of advies willen over het onderhoud van je... Fijn dat je zo blij bent geworden van de vloer die we bij je hebben gelegd! We hopen dat je er jarenlang plezier van mag hebben! Mocht je nog vragen hebben of advies willen over het onderhoud van je vloer, voel je dan vooral vrij om weer contact met ons op te nemen.