Roobol

P. Drent

Vakkundig en klantvriendelijk

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Afgelopen week heeft de stoffeerder mijn trap bekleed. Het eindresultaat is superrr! Zeer tevreden over Roobol, zowel over de stoffeerder als de service telefonisch of in de winkel! Aanrader!!

Natalie Bond

Ik kan niet schrijven wat ik van Roobol vind, omdat het niet kan worden afgedrukt. Hun service is een schande, ze maken het werk niet af, ze hebben ons huis meer dan drie weken met een betonnen... Ik kan niet schrijven wat ik van Roobol vind, omdat het niet kan worden afgedrukt. Hun service is een schande, ze maken het werk niet af, ze hebben ons huis meer dan drie weken met een betonnen vloer verlaten. Ze liegen en reageren niet op e-mails. Absoluut walgelijk - gebruik dit bedrijf nooit.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

In de Hilversumse winkel is de service prima. Gaby is behulpzaam en werkt hard voor de klant. Het hoofdkantoor is echter een grap. Als ze eenmaal je geld hebben, kan het ze niet schelen. Ze... In de Hilversumse winkel is de service prima. Gaby is behulpzaam en werkt hard voor de klant. Het hoofdkantoor is echter een grap. Als ze eenmaal je geld hebben, kan het ze niet schelen. Ze maken het werk niet af en kennen hun eigen producten niet en weten niet hoe ze deze moeten monteren.

Reactie Roobol:

Naar aanleiding van je review is er contact geweest. In eerste instantie kon de vloer niet gelegd worden omdat de vloer niet klaar was voor de stoffering. De vloer was ongelijk en bij een luik lag... Naar aanleiding van je review is er contact geweest. In eerste instantie kon de vloer niet gelegd worden omdat de vloer niet klaar was voor de stoffering. De vloer was ongelijk en bij een luik lag helemaal geen vloer. Alles is toen toch, voor zover mogelijk was, gelegd.
Later is er iemand langs gestuurd om het werk af te maken. Dat is toen helaas niet gelukt, onze excuses daarvoor. Inmiddels staat er een nieuwe afspraak om het werk helemaal af te maken.

A. B.

Zeer slecht

Geef een toelichting bij je beoordeling.

In de winkel goed geholpen, mooie spullen uitgezocht, onder andere zwarte houten jaloezieën.

Helaas was 1 van de jaloezieën beschadigd bij levering, maar dit was geen probleem en er werd keurig een nieuwe besteld voor ons. Op het moment dat deze werd opgehangen hing de nieuwe jaloezie erg ongelijk tov de andere jaloezie in hetzelfde raam.
We hebben hier wat van gezegd, kregen als antwoord dat we een aantal maanden moesten wachten aangezien het materiaal zou uitzakken. Dit gebeurde niet, dus namen wij opnieuw contact op met roobol. Ondertussen heel wat telefoontjes en mails verder maar komen niet verder dan; helaas we kunnen hier niets aan doen.
Toch vreemd, aangezien het de eerste keer qua maat keurig hing tov de andere jaloezie in het raam.
In eerste instantie goed te spreken over de producten maar na deze slechte service raad ik het iedereen af.

Reactie Roobol:

Vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent. Houten jaloezieen zullen nooit helemaal gelijk hangen. Dit omdat het gewicht (hout) per lamel anders is. Dus de ene lamel zal iets verder uitzakken... Vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent. Houten jaloezieen zullen nooit helemaal gelijk hangen. Dit omdat het gewicht (hout) per lamel anders is. Dus de ene lamel zal iets verder uitzakken dan de andere lamel. In het begin hangen de lamellen nagenoeg gelijk in de koorden (als de producten gelijk geplaatst worden) en daarna zakken ze iets door vanwege het gewicht. Wanneer er een nieuw product naast een bestaand product wordt opgehangen, is er uiteraard een verschil. Naar verloop van tijd zullen de lamellen van het nieuwe product ook iets uitzakken, waardoor dit verschil kleiner wordt. Hier kunnen we, zoals ook telefonisch besproken, helaas niets aan veranderen.

Karin

(Bewerkt)

Klant wordt niet serieus genomen na klacht, echter klantenservice bracht uitkomst

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Ik had een aantal terechte klachten nadat ik mijn gordijnen had opgehaald in de winkel. Toen ik terug ging naar de winkel werd deze klacht afgedaan door de verkoper "ja dat kan gebeuren", maar... Ik had een aantal terechte klachten nadat ik mijn gordijnen had opgehaald in de winkel. Toen ik terug ging naar de winkel werd deze klacht afgedaan door de verkoper "ja dat kan gebeuren", maar ondernam geen enkele moeite om het probleem op te lossen. Nadat ik een slechte recensie had geplaatst, werd ik door de klantenservice van Roobol gebeld. Er ging een hemel voor mij open. Zij was er volledig van overtuigd dat dit heel anders opgelost had moeten worden en bovendien dat mijn klacht ZEER terecht was. Duidelijk een fout gemaakt. Er wordt momenteel aan mijn klacht gewerkt en ik ga ervan uit dat dit naar mijn volle tevredenheid wordt opgelost.

Goede kwaliteit

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Goede kwaliteit, goed werk geleverd. Klantenservice mag iets flexibeler.

Reactie Roobol:

Bedankt voor de positieve feedback! We wensen je heel veel plezier van je nieuwe vloer of raambekleding van Roobol.

Louise Louwersheimer

Goed geholpen

Reactie Roobol:

Fijn om te horen! We wensen je veel plezier van je aankoop bij Roobol. We gaan uiteraard altijd voor een 10 ;)

Henry Randsdorp

Prima bedrijf.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Zeer vakkundig en vriendelijk personeel.

Reactie Roobol:

Bedankt voor de review en het compliment daarin aan het adres van ons personeel. We wensen je nog veel plezier van je aankoop bij Roobol.

Marthy Berends

Goede service en de vloer is heel vakkundig gelegd.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

In de winkel maar ook daarna toen er een probleem was met de levering prima geholpen. De vloer is prachtig geworden, precies zo als ik wilde dat mijn vloer zou worden. Ik geniet er nog iedere dag van.

Reactie Roobol:

Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent en elke dag geniet van je nieuwe vloer. We wensen je er jarenlang plezier van.

Fantastische service, vriendelijk, komen afspraken na en vloer prachtig gelegd.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

tip: Klein beetje beter uitleggen wat we moeten doen, wat betreft vloer verwarmen.

Reactie Roobol:

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent de producten en service van Roobol. Bedankt ook voor de tip. We zullen het onze verkopers meegeven. We wensen je veel plezier... Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent de producten en service van Roobol. Bedankt ook voor de tip. We zullen het onze verkopers meegeven. We wensen je veel plezier van je nieuwe vloer.

Lindsay

Goede winkel

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Ze geven goede informatie denken met je mee. Snelle service leuk personeel

Reactie Roobol:

Bedankt voor je positieve feedback! Leuk om in de review te lezen dat je tevreden bent met onze service en producten en dat je leuk geholpen bent door onze stylisten in de winkel.