Roobol

V Leijh

Onze bestelling bij Roobol is ons goed bevallen.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

We hadden 2 telefoonnummers doorgegeven, waarbij duidelijk aangegeven welk nummer er eerst gebeld moest worden. Echter werd meerdere keren het 2e nummer gebeld, zonder dat het 1e geprobeerd was.... We hadden 2 telefoonnummers doorgegeven, waarbij duidelijk aangegeven welk nummer er eerst gebeld moest worden. Echter werd meerdere keren het 2e nummer gebeld, zonder dat het 1e geprobeerd was. Verder zouden wij gebeld worden 1 uur voordat de maatnemers en bezorgers zouden langskomen, echter in beide gevallen is er niet gebeld. Het was dat er iemand aanwezig was, maar anders hadden ze voor een dichte deur gestaan, wat voor beide partijen niet de bedoeling is.

hek

Na Li

Slecht service.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Laminaat zijn Slecht geleggd. Onvriendelijk klantservice en die mensen van de winkel. Heel slecht ervaring, zal nooit aanraden.

Alice Thiel

Correct.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Het naar boven brengen van de rol tapijt was een probleem. Mijn man heeft meegeholpen. Bij het maat nemen is de situatie toch duidelijk geweest. De rol moest een trap op. Mijn man heeft dus ook werk... Het naar boven brengen van de rol tapijt was een probleem. Mijn man heeft meegeholpen. Bij het maat nemen is de situatie toch duidelijk geweest. De rol moest een trap op. Mijn man heeft dus ook werk geleverd voor Roobol. Ik verwacht nog wel een presentje voor hem!

Ria de Jong

Geef een toelichting bij je beoordeling.

ik heb verder geen toelichting

Vera

?

Vera vredeveld

Netjes bedrijf dat goede producten levert, wel vrij prijzig.

Marieke

Gleijm