Glen Campbell

Are you looking for a skilled and reliable roofing contractor? Stop looking and call Roofix Dakdekkers. We recently worked with Roofix Dakdekkers and highly recommend them. They removed and replaced... Are you looking for a skilled and reliable roofing contractor? Stop looking and call Roofix Dakdekkers. We recently worked with Roofix Dakdekkers and highly recommend them. They removed and replaced the bitumen on our roof terrace. We were impressed with their work from start to
finish. The crew who did the work are skilled professionals. They explained everything they would be doing, worked efficiently, and got the job done in one day. We are very happy with the end result. The roof terrace looks great and we have peace of mind knowing the work is guaranteed. Thanks again to Bart, Emiel and Semi, the crew who worked on our roof.

Levi

Betrouwbaar bedrijf met vakmensen die weten wat ze doen. Heel blij met hoe mijn dak er nu uitziet!

Reactie Roofix Dakdekkers:

Hartelijk dank voor uw positieve review! Ons team van Dakdekkers in Amsterdam doet altijd zijn best om professioneel en efficiënt te werken. We waarderen uw vertrouwen in ons en hopen u in de... Hartelijk dank voor uw positieve review! Ons team van Dakdekkers in Amsterdam doet altijd zijn best om professioneel en efficiënt te werken. We waarderen uw vertrouwen in ons en hopen u in de toekomst weer te mogen helpen met al uw dakbehoeften!
Met vriendelijke groeten, kind regards
Roofix Dakdekkers | Dakdekker Amsterdam | Daklekkage | Dakrenovatie | Gratis Dakinspectie

Fleur

Simpelweg zeer tevreden over de geleverde resulaten.

Zoe

Ik ben erg blij met de service van Roofix Dakdekkers. Ze werkten snel en gaven me duidelijke informatie over wat er moest gebeuren.

Teun

Roofix Dakdekkers was snel beschikbaar en leverde vakwerk. Echt een aanrader!

Saar

Het was duidelijk dat de dakdekkers veel ervaring hadden. Ze werkten snel en netjes.

Ruben

Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanbevelen. Het team is vakkundig en levert precies wat ze beloven.

Puck

Fijne ervaring met dit bedrijf. Zeer professioneel en het werk is keurig uitgevoerd.

Oscar

Roofix Dakdekkers heeft ons geweldig geholpen met een spoedreparatie. Ze waren snel ter plaatse en leverden topkwaliteit.

Max

Hele fijne service! Ze werkten hard en lieten alles netjes achter. Een aanrader voor iedereen die een dakdekker nodig heeft.