Eliane Lauwers
- Verbeterpunten of tips
- Opdracht invoeren online niet gebruikersvriendelijk
- Sterke punten
- Snel, goede kwaliteit
- Afgenomen dienst
- A3 print kleur met laminering
99% beveelt Rooijmans Print en Druk aan!
Prima en snel.
Goede snelle service met top kwaliteit
Uitstekende service, goed eigen initiatief
Daar ben ik snel mee klaar, ik ben altijd tevreden over het drukwerk en de levering, de tijden en de tarieven.
Fijn bedrijf voor al je print- en drukwerk
Meteen bij het eerste contact een goed gevoel. De medewerkers begrijpen precies wat je bedoelt, en de drukresultaten, daar word je blij van.
Goed, klein maar goede werknemers. ( eigenaars ?? )
Snel, professioneel en denkt altijd goed mee. Ook veel druk-mogelijkheden!
heel positief. Gerard is altijd ontzettend behulpzaam en denkt mee.
Zeer snelle en duidelijke communicatie met een uitstekend eindproduct
prettig en professioneel
Altijd snel, professioneel en vooral ook meedenkend. Wij laten al meer dan tien jaar onze mailingen door Rooijmans Print en Druk maken en zijn elke keer weer héél tevreden over de kwaliteit van het drukwerk. Dus zoek niet verder, vraag advies en ervaar de super service van Rooijmans Print en Druk.
erg goed
Rooijmans Print en Druk verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Rooijmans Print en Druk heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima en snel.
Goede snelle service met top kwaliteit
Uitstekende service, goed eigen initiatief
Fijn bedrijf voor al je print- en drukwerk
Goed, klein maar goede werknemers. ( eigenaars ?? )
Snel, professioneel en denkt altijd goed mee. Ook veel druk-mogelijkheden!
heel positief. Gerard is altijd ontzettend behulpzaam en denkt mee.
Zeer snelle en duidelijke communicatie met een uitstekend eindproduct
prettig en professioneel