8.4 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox95% beveelt Roompot Vakanties aan!

SterSterSterHalve sterLege ster

Kamperen in voorseizoen Wat gek was deze keer,was dat de camping nog vrij leeg was,maar dat degenen die er verbleven allemaal in plukjes bij elkaar worden gezet,maar ver weg van het enige toiletgebouw wat open was!!erg vreemd ,de camping was helemaal leeg rondom het toiletgebouw. Dus iedereen moest heel ver lopen om er bij te komen. Waarom is daar voor gekozen? De plaatsen hadden zeker in het voorseizoen zelf gekozen kunnen worden toch?? Wij zijn goed ter been,maar ik heb gemopper gehoord van mensen die dat niet waren!!ook werd nergens aangegeven welk toiletgebouw open was. Dus moest je eerst een ronde langs de gebouwen maken om er 1 te vinden die open was!

Aanrader! Ik vind het heel erg fijn op ‘t Wolfsven; Rustige en ontspannen sfeer, mooie (nieuwe) accommodaties en vriendelijk personeel. We komen regelmatig (soms met vriendinnen of met partner) en Mierlo ligt lekker centraal tussen Eindhoven en Helmond. Er kan op het park, maar ook daarbuiten voldoende ondernomen worden.

Tevreden verblijf in Zeeland Veel beter weer dan verwacht, dus ook veel naar het strand geweest

SterSterSterLege sterLege ster

Slechte schoonmaak Fijn, rustig park. Het huisje was helaas slecht schoon gemaakt. De keuken was smerig en in de badkamer zaten de haren van de vorige bezoeker nog op de badrand inclusief een laag stof, vloer en bad hadden ook weinig aandacht gehad. Overal spinnenwebben…

SterSterSterLege sterLege ster

Kan beter We hadden een chalet geboekt en s’avonds bleek de tv en de wifi het niet te doen. Nadat er iemand was komen kijken bleek de schade ondergronds te liggen. We werden door de receptie niet geïnformeerd van het probleem. We moesten van de monteur de volgende dag horen dat we een andere accommodatie kregen. Nadat we bij de receptie waren geweest kregen we een huisje aangeboden met opgemaakte bedden zogenaamd. De bedden waren niet opgemaakt . Maar de vreugde was al snel verdwenen nadat we s’avonds gekraak hoorden van het dak dat uitzette bij warmte. De nachtrust was dus ver te zoeken door het gekraak dat ook s’nachts plaats vond. Vraag me af of dit alleen in dit huisje wasn nr 100 of dat het bij die andere huisjes ook is. Vond het al raar dat alleen deze nog vrij was.

SterSterSterSterLege ster

Heerlijke midweek Prima huisje (op Résidence Klein Vink) op een mooi ruim opgezet park. Met name het thermaalbad is voor ons een extra reden om te boeken.

SterSterSterSterLege ster

Prima park wel veel betaalde activiteiten vorige keer dat we er waren was de kinder bingo nog gratis. daarbij vonden we het wel wat vervelend dat je ook nog eens van te voren moet reserveren en dus niet op het laatste moment nog mee kan doen. Wij waren namelijk niet van plan om mee te doen omdat het midden op de dag viel, uiteindelijk liep het zo dat we om die tijd in de binnenspeeltuin waren en wilde ze graag mee doen maar dit kon niet meer. Geen idee hoe het kan maar ik heb 1x gezwommen en zat daarna onder de uitslag. De rest niet dus zal wel aan mij hebben gelegen. De badmeesters letten trouwens niet heel goed op. Onze dochter heeft 4 dagen geregeld zonder bandjes gezwommen omdat ze dit kan en de laatste dag werd pas na een uur medegedeeld dat ze haar bandjes om moest houden. Prima dat die regel er is maar dan moet je er ook el gewoon goe dop toezien.

SterSterSterSterLege ster

Fijne dagen op texel bij roompot, echte aanrader Mooie prijs, fijn park, goeie locatie en erge mooie huisjes. Locatie ligt lekker centraal op het eiland.

SterSterSterSterLege ster

Komen al 15 jaar in de Weerterbergen. Blijft voor ons de vakantie om te relaxen en genieten van natuur, rust en elkaar!

SterSterSterSterLege ster

Prima verblijf gehad Mooie omgeving. Vriendelijk personeel. Huisje was prima, alleen meubilair was aan vervanging toe. Bedden waren wel prima.

SterSterSterHalve sterLege ster

Openingstijden van het zwembad waren heel minimaal, daar hebben we geen gebruik van kunnen maken. We wilde reserveren bij het restaurant om tapas te gaan eten, volgens de website was er nog een tafel vrij voor 5 personen. Toen we in het restaurant wilde reserveren voor 2 personen kon dat niet, terwijl voor 5 personen via de website nog steeds mogelijk was. De doucheslang schoot steeds los, waardoor we maar onder een klein straaltje onder de regendouche konden staan, anders stond heel de badkamer blank.

Zeer tevreden Cuber Suites vind ik een mooi concept, want de medewerkers willen je zo veel mogelijk privacy geven zodat je optimaal kan genieten. Komen niet aan de deur maar zetten wat je hebt besteld (bijv ontbijt) netjes overdekt bij de deur en krijg je een appje via de app. Via de app kon je communiceren, dit werd snel en vriendelijk beantwoord. Er werd meegedacht als je vragen had. Uitzicht en omgeving is echt prachtig

Aan ruimte geen gebrek. De accommodaties zijn zeer ruim. De vernieuwde 12 persoons huisjes zijn ideaal voor vakantie met meerdere gezinnen, de kinderen hebben een eigen gedeelte boven zodat je als ouders af en toe rustig beneden kan zitten.

SterSterSterSterLege ster

Weekendje met vrienden en kinderen Fijne omgeving, kind vriendelijk, genoeg faciliteiten

SterSterSterLege sterLege ster

Mooi park, maar ook plaats voor verbetering. We zaten in een chalet waar een hond toegestaan is, dit alles was prima. Wat ik erg jammer vond is dat het er erg stoffig was en dat de ramen aan de binnenzijde en keuken niet schoon waren. Ook kan er met wat onderhoud de deurtjes van de keuken recht gehangen worden en de loszittende knopjes weer vast maken. Het park op zich ziet er mooi uit. De binnen speeltuin ziet er in de wintermaanden niet uitnodigende uit en het is er koud. Het restaurant is sfeervol ingericht en de bediening is goed. We hadden wel een probleem met het eten. Ik en mijn dochter hadden tagliatelle besteld, deze was in allemaal kleine stukjes ipv lange slierten. Hij was ook zover doorgekookt waardoor het absoluut niet te eten was. We hebben het ook laten staan en dit geprobeerd uit te leggen maar helaas begreep ze ons denk ik niet omdat ze een andere taal niet machtig was. Ik had gehoopt dat ze het had doorgegeven aan de kok en dit zou hebben laten weten maar helaas kwam er geen reactie. Jammer dat we twee keer dit hoofdgerecht hadden en er niet van hebben kunnen genieten.

Roompot Vakanties verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Roompot Vakanties heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.4/10
  • checkEerste review geschreven op 11 mei 2017

Roompot Vakanties

Roompot Vakanties is een leidende aanbieder van vakantieparken en actief in het management en de exploitatie van bungalowparken en campings. Roompot Vakanties biedt haar trouwe gasten aantrekkelijke vakantiebestemmingen in Nederland en Duitsland, zowel aan de kust als in het bos. Er is een sterke aanwezigheid van parken in de provincie Zeeland, en een gevarieerd aanbod aan vakantieparken in een aantrekkelijke natuurlijke omgeving in het binnenland.

Mariapolderseweg 1

4493 PH Kamperland