8.4 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox95% beveelt Roompot Vakanties aan!

SterSterHalve sterLege sterLege ster

problematische sauna Ik heb mij buitengewoon gestoord aan het gedrag van een groot aantal gasten in de sauna. Hoewel het nadrukkelijk een niet-badkleding dag was zaten veel mensen met hun zwembroek aan tussen de naakte gasten, dat is niet fijn, en het is niet hygiënisch omdat ze ook nog eens met alle andere lichaamsdelen direct op het hout plaatsnemen. Er was zelfs een mevrouw die van top tot teen gekleed in de sauna plaatsnam. Compleet met hoofddoek! Dat kan het personeel toch niet zijn ontgaan? Een Duitse meneer die er netjes wat van zei kreeg naar zijn hoofd dat hij een nazi was. Het personeel doet niet of nauwelijks iets aan handhaving van de regels. Mijns inziens is het absoluut noodzakelijk dat er permanent toezicht is door iemand die mensen durft weg te sturen als die het vertikken om zich aan de regels te houden. Deze persoon zou dan gelijk iets meer werk kunnen maken van de Aufguss Ik ben benieuwd wat u hier aan gaat doen want de onvrede was groot bij veel gasten. Met deze ervaring is bijna 300 euro voor een verblijf van ruim 24 uur wel veel geld.

Prima verblijf in een mooie lodge Mooi aangelegd park. Huisjes zijn mooi ingericht en comfortabel. Lange openingstijden van het bescheiden winkeltje zijn fijn. De verse broodjes zijn lekker. Het park is erg hondvriendelijk en wij zagen dan ook veel gezinnen met honden. Vanuit het park kun je de omgeving verkennen, maar ook makkelijk naar Luxemburg (bv hiken Mullerthal trial) of Frankrijk. Zo hebben wij in Frankrijk het enorme kasteel in Sedan bezocht.

Een fijne herinnering.. Fijne centrale plek net buiten het gezellige centrum van de Koog. Heerlijk huisje met fijne bedden!

SterSterSterLege sterLege ster

Prima park. Smerig huisje zonder comfort Park is prima. Huisje was alleen heel erg vies (badkamervloer vol met haar en de ander vol met zand, al het servies eletc smerig. Gele spetters op de wcbril) en de bedden compleet doorgezakt. Servies was half aanwezig.

Ik kom hier graag nog eens! Prachtig rustig park in een mooie omgeving. Perfect om lekker een weekendje volledig te ontspannen. Op goeie afstand van leuke Friese steden om te bezoeken.

SterSterSterHalve sterLege ster

Gezellig familie weekend De woning verschilde erg van die op het plaatje. Bewegwijzering op park is slecht. Beddengoed in eerste instantie voor 5 personen ipv 8. De sauna werkte niet en gebruiksaanwijzing was er niet. Wel heel gezellig gehad met zijn allen. Ligging bij zee en vlak bij Domburg was super.

Genoten! Mijn ervaring was fantastisch ik heb zoals verwacht ingevuld omdat er wel wat min puntjes waren. Het brandalarm ging een paar keer zonder reden af en er was of kwam niemand om te kijken of alles wel in orde was. De wastafel in de badkamer liep niet goed door. Er was geen groot licht op de slaapkamer alleen maar een draadje met kroonsteentjes. De schemerlampen waren wel leuk maar de inhoud (de lampjes) krakkemikkig. Maar we komen zeker nog eens terug in een soortgelijk huisje! Het terras boven het water heerlijk, de ruimte heerlijk!!!

SterSterSterSterLege ster

Prima verblijf met goede kwaliteit/prijs verhouding. Aankomst (met kentekenherkenning) werkte weer prima. Prima huisje. We waren er bekend mee. Prijs ook goed. Mindere punten: - Op donderdag hadden we er heel de dag rekening mee gehouden dat we op tijd terug moesten zijn om nog 30-45 minuten te gaan zwemmen. Bij de receptie stond dat dit tot 17.00 mogelijk was en om 15.45 uur vroegen we of we daar zomaar binnen konden. Dit was zo, maar om 16.02 uur kwamen we bij het zwembad aan en bleek het al om 16.00 uur te zijn gesloten. Was nergens bij de receptie te vinden. - Het opladen van onze elektrische auto is bij Lunsbergen duurder dan bij alle andere oplaadpunten in Nederland, behalve bij de snel-oplaadpunten langs de snelwegen: € 0,65. Waarom is dit ook niet gewoon € 0,55?

Martijn de Haas

Waardeloos tegen terugkerende bezoekers

SterSterSterSterLege ster

top verblijf, helaas mist nog net the final toutch in huisdiervriendelijk We hebben in de FV16-luxe huisdiervriendelijke accommodatie en werden bij binnenkomst meteen verrast door hoe mooi en goed verzorgd alles was. De inrichting was prima en niet versleten, echt een verademing vergeleken met wat je soms in vakantieparken ziet. Ook de schoonmaak was top, helemaal omdat we in een huisdiervriendelijk huisje zaten. Wat een extra belasting geeft voor de schoonmaak. Zoals het een echte Nederlander betaamt, willen we toch een paar kleine verbeterpuntjes delen: - De tuin had wel een volledige omheining kunnen gebruiken, zeker gezien het feit dat veel andere woningen dit wel hebben. Als je met huisdieren reist is zoiets een echte fijne toevoeging. - De klimaatbeheersing/afzuiging staat de hele tijd aan, en je hoorde ze vooral als het lekker rustig was. Het was niet mogelijk om ze zelf aan te passen, wat vooral s nachts met een slaapkamer en suite wel wat storend was. Ook heeft deze kamer een opberghok, waar je verder weinig mee kan omdat je alleen 4 muren en een lichtje hebt. Een simpel paar planken/hangdelen, of misschien zelfs een toilet had een leuke invulling geweest. De keuken heeft veel opbergruimte en twee koelkasten, fijn voor het reizen met een groter gezelschap. De woning heeft 1 vaatwasser (die niet top schoonmaakte ondanks voorspoelen) en het 5-pits inductiefornuis. Dit is voor het type woning (16p) eigenlijk niet toereikend. De WiFi werkt beneden perfect, maar boven verlies je vaak de verbinding. Wat betreft de horeca: het was jammer dat huisdieren niet binnen mochten, het terras is wel huisdiervriendelijk. Je kunt daar prima zitten voor een drankje of wat fingerfood, maar buiten lunchen was helaas niet mogelijk. Hierdoor is het wat lastig omdat je je huisdier ook niet alleen in een vakantieverblijf achter laat. Kortom, we hebben een geweldig verblijf gehad en zouden zeker terugkomen! Met een paar kleine aanpassingen zou het helemaal perfect zijn.

SterSterSterSterLege ster

Tevreden! Het park ligt in een fijne omgeving, er zijn voldoende faciliteiten waaronder een heerlijk zwembad. Het huisje was wel gedateerd en slecht geïsoleerd. De inrichting was prima, heerlijke bedden. Kortom: zeer de moeite waard voor we weekje vakantie!

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Milieustraat Afgelopen week hebben wij doorgebracht in de Finse Bungalow 52 op Boomhiemke in Hollum. Het huisje was netjes en sfeervol ingericht. Aan de rand van het park loop je zo de duinen in, een schitterende omgeving. Wat ons echter stoorde was ons uitzicht dat bestond uit vuilcontainers, oude kartonnen dozen, twee stapels pallets en stapels klinkers, bovendien werd er ook een compleet oud eiken bankstel compleet met salontafel en kastje gedumpt evenals een berg tuinafval. Vervolgens wordt dit dan ook allemaal weer diverse keren opgehaald met de vuilniswagen die dan lekker met draaiende diesel voor je deur staat. Milieustraat absoluut op de verkeerde plek, midden op het park

SterSterSterHalve sterLege ster

Kamperen in voorseizoen Wat gek was deze keer,was dat de camping nog vrij leeg was,maar dat degenen die er verbleven allemaal in plukjes bij elkaar worden gezet,maar ver weg van het enige toiletgebouw wat open was!!erg vreemd ,de camping was helemaal leeg rondom het toiletgebouw. Dus iedereen moest heel ver lopen om er bij te komen. Waarom is daar voor gekozen? De plaatsen hadden zeker in het voorseizoen zelf gekozen kunnen worden toch?? Wij zijn goed ter been,maar ik heb gemopper gehoord van mensen die dat niet waren!!ook werd nergens aangegeven welk toiletgebouw open was. Dus moest je eerst een ronde langs de gebouwen maken om er 1 te vinden die open was!

Aanrader! Ik vind het heel erg fijn op ‘t Wolfsven; Rustige en ontspannen sfeer, mooie (nieuwe) accommodaties en vriendelijk personeel. We komen regelmatig (soms met vriendinnen of met partner) en Mierlo ligt lekker centraal tussen Eindhoven en Helmond. Er kan op het park, maar ook daarbuiten voldoende ondernomen worden.

Tevreden verblijf in Zeeland Veel beter weer dan verwacht, dus ook veel naar het strand geweest

Roompot Vakanties verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Roompot Vakanties heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.4/10
  • checkEerste review geschreven op 11 mei 2017

Roompot Vakanties

Roompot Vakanties is een leidende aanbieder van vakantieparken en actief in het management en de exploitatie van bungalowparken en campings. Roompot Vakanties biedt haar trouwe gasten aantrekkelijke vakantiebestemmingen in Nederland en Duitsland, zowel aan de kust als in het bos. Er is een sterke aanwezigheid van parken in de provincie Zeeland, en een gevarieerd aanbod aan vakantieparken in een aantrekkelijke natuurlijke omgeving in het binnenland.

Mariapolderseweg 1

4493 PH Kamperland