9.8 /10

checkbox93% beveelt Grill Fanatics aan!

KoudstaalBBQ

Geweldige producten mooie product lijn

Swen

Op en top prijs kwaliteit verhouding en altijd mega goed advies!

Houtskool en bbq materialen

Lisa

Top kwaliteit houtskool en barbecue tools! Iedere keer weer verrast door de producten van Grill Fanatics.

Houtskool, handschoenen, tools

Iwan

Super kwaliteit.

Silvester

Maakt het vlees altijd een stuk lekkerder

Marabu en Quebracho kole

R. van Zoonen

Gebruik het én al HEEL lang en met HEEL veel plezier! Echt een mooi assortiment kwaliteit producten voor een eerlijke prijs en kan het iedere BBQ fan écht aanraden!

Houtskool en aanmaakwokkels

Harmjan

Super kwaliteit en service!

The black goose

Leverancier van mijn houtskool en tools

Meerdere producten uit het assortiment

Dennis

Ik gebruik al een aantal jaren Grill Fanatics producten. heet meest gebruik ik de aanmaak wokkels en pizza steen.

Wokkels, Pizza steen, pizza schep, houtskool

R busscher

Mooi bedrijf groot arsortiement goeie kwalitijd

Te veel om op te noemen

Keimpe Vis

Grill Fanatics, is een fantastisch merk. Ze leveren in mijn ogen echt goede kwaliteit waar ik alles mee kan doen op het gebied van grillen. Hun Houtskool werkt voor low en slow maar kan er ook hoge temperaturen mee halen en hoef me geen zorgen te maken dat mijn mandje leeg raakt tijdens een lange sessie. De accessoires zijn ook erg fijn in gebruik en een heel breed assortiment in rook hout. Mij hoor je dus niet klagen!

Product of service:
Houtskool, burgere flipper, rookhout, borstels, pizzaschep en snijder, koud rookspiraal.

Marco

Mooie betaalbare producten en een ruim kwalitatief goed assortiment.

Kolen, rubs, handschoenen, ijzerborstel

Chris

De producten zijn van topkwaliteit en worden snel geleverd. De webshop is duidelijk, gebruiksvriendelijk en de klantenservice reageert vlot en professioneel. Een bestelling plaatsen voelt veilig en vertrouwd, en de levering is keurig verzorgd. Ik zou het aan iedereen aanraden!

Grill Fanatics Woodwol

Tjitte Jagersma

Top service!

Robert de Koning

Top bedrijf

Kolen

Grill Fanatics verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Grill Fanatics heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.8/10
  • checkEerste review geschreven op 8 april 2025

Grill Fanatics

Bij Grill Fanatics draait alles om passie. Passie voor barbecueën, voor de kunst van het grillen en voor het creëren van onvergetelijke momenten rondom vuur en smaak. Grill Fanatics is niet zomaar een merk; het is een lifestyle voor iedereen die BBQ ziet als een hobby en zelfs als een manier van leven.

De Giessen 21

8253 PR Dronten

KoudstaalBBQ

Geweldige producten mooie product lijn

Swen

Op en top prijs kwaliteit verhouding en altijd mega goed advies!

Houtskool en bbq materialen

Marabu en Quebracho kole

R. van Zoonen

Houtskool en aanmaakwokkels

Harmjan

Super kwaliteit en service!

The black goose

Mooi bedrijf groot arsortiement goeie kwalitijd

Te veel om op te noemen

Keimpe Vis

Marco

Mooie betaalbare producten en een ruim kwalitatief goed assortiment.

Kolen, rubs, handschoenen, ijzerborstel

Chris