Prima, was mooi boeket.

Mijn verwachtingen zijn volledig waargemaakt.

Ik ben zeer tevreden over de jullie . Was eerste keer voor mij via jullie te bestellen .mooi boeket geworden en helemaal aan mijn verwachting voldaan.

Boom

Het geleverde boeket kwam overeen met de afbeelding op de site.

kinderdagverblijf ikkie

IS PRIMA, ALLEEN JAMMER DAT IK HET NIET OP MIJN BEDRIJF KON ZETTEN DAAR IK BTW VRIJ BEN EN GEEN BTW NUMMER HEB.

Annemarie van de Bunt

Bestelling prima verlopen. Echter zag het boeket er wel anders uit dan op de foto, wat ik een beetje jammer vond. Daar heb ik niet op gereageerd omdat ik besef dat er een heel continent tussen ligt... Bestelling prima verlopen. Echter zag het boeket er wel anders uit dan op de foto, wat ik een beetje jammer vond. Daar heb ik niet op gereageerd omdat ik besef dat er een heel continent tussen ligt en 123bloemenbestellen daar niets aan kan doen. Maar verder prima service.

Top manier om iets leuks te laten bezorgen

l.jbekker

Bloemen waren vers en hebben lang gestaan

Ruben de Hont

Het was allemaal gelopen hoe ik het had verwacht. De bloemen zijn optijd aan gekomen op de plaats! Alleen vond ik het wel een beetje aan de prijzige kant.

Reactie Rouwboeketbestellen.nl:

Bedankt voor de beoordeling. Ondanks dat u wel tevreden was over het bestelgemak, klantvriendelijkheid, bezorging van het product en de informatie op onze website etc. gaf u in deze beoordeling aan... Bedankt voor de beoordeling. Ondanks dat u wel tevreden was over het bestelgemak, klantvriendelijkheid, bezorging van het product en de informatie op onze website etc. gaf u in deze beoordeling aan het prijzig te vinden.
Waarom besloot u ondanks de duidelijke prijzen toch bij ons te bestellen? Feedback over deze keuze zou erg op prijs worden geteld omdat u ons daarop eigenlijk afwijst.
Ook heeft u de mogelijkheid de review nog te herzien.
Mvgr,
Team - 123BloemenBestellen.nl

Natascha

Het was een hele goede ervaring.. het werd snel geleverd en zat ook keurig verpakt. top service.
Zou hier zeker weer bestellen.