Jeanette Meurs

Erg tevreden!!!!

Was niet helemaal goed gegaan. Klacht gestuurd in eerste instantie snelle reactie maar duurde vervolgens wel lang voordat er coulance werd toegepast waar ik zelf om moest vragen.

Bestellen via de website werkt perfect en de bloemisten waar u mee werkt leveren prachtige rouwboeketten.

Bloemen zagen er vers uit, netjes verzorgd en op tijd afgeleverd op aangegeven adres.

bij U bekend

Bij het zoeken op internet werd mijn aandacht getrokken door Uw advertentie waarbij men zowel bloemen alseen fruitschaal kon bestellen.Omdat een nicht van mij haar 60 jaar zou beleven leek het mij... Bij het zoeken op internet werd mijn aandacht getrokken door Uw advertentie waarbij men zowel bloemen alseen fruitschaal kon bestellen.Omdat een nicht van mij haar 60 jaar zou beleven leek het mij leuk haar te verrassen met bloemen en fruit hetgeen zij met vreugde heeft aanvaard.Ze vond beide prachtig en leuk.Weer eens iets anders dan alleen bloemen.

Rouwboeket bestellen en laten afleveren

Reactie Rouwboeketbestellen.nl:

Bedankt voor uw beoordeling. Uw reactie inzake het eindresultaat van het product hebben we, zoals aangegeven in onze email conversatie, opgenomen in onze to-do-list.

Bea maas

Makkelijk snel mooie bloemen en vers

Ze reageerden omdat ze dachten dat er een fout op het lint stond.

hanna

(Bewerkt)

Na een terechte klacht,is er goed en adequaat gereageerd