Snelle levering, goede kwaliteit.

The Spirit of Wine

Top snelle service ! Prima kwaliteit

Peter

Goede tijdige levering en duidelijke communicatie.

snelheid, correctheid

Tot nu toe prima

Veel aanbod.

Voor leken onduidelijke en te summiere informatie

Gemengd. Het was een moeizaam proces, en duurde veel langer dan beloofd, maar uiteindelijk hebben ze toch net dat stukje extra moeite gedaan.

Uiteindelijk hebben ze meer gedaan dan ze hadden gehoeven om toch mijn pakket te versturen.

De communicatie kan sterk verbeterd worden. Geen twee dagen levertijd beloven als het er eigenlijk 10 zijn. En antwoorden op mailtjes binnen een redelijke tijd, en dan antwoord geven op alle vragen.... De communicatie kan sterk verbeterd worden. Geen twee dagen levertijd beloven als het er eigenlijk 10 zijn. En antwoorden op mailtjes binnen een redelijke tijd, en dan antwoord geven op alle vragen. Uiteindelijk heb ik, ondanks diverse mailtjes, nooit gehoord of mijn ontwerp geschikt was.

Reactie RoyalPosthumus:

Goedemiddag,
Goedemiddag,
Hartelijk dank voor uw bericht. Wij hebben uw order inderdaad in 2 dagen gemaakt, en daarna heeft hij een hele poos in de stelling gelegen. Wij waren namelijk erg verbaasd dat u er van uit ging dat wij alle tijd en ruimte hebben om een pakketje weg te brengen terwijl wij daar dus eigenlijk geen tijd en personeel voor hadden. Daarom heeft het antwoord ook even op zich laten wachten.
Gelukkig hadden we donderdag iemand die dat kon doen voor u.
Ik hoop dat het pakketje goed aankomt!
Mvg. Daphne Zimmerman, RoyalPosthumus

Vinique

Website is overzichtelijk en den order was razendsnel afgehandeld. Helemaal super

duidelijk en snel

Graag voor B2B zou het interessant zijn om zegellak per kilo te kunnen kopen.

Rona

Ik heb goede artikelen ontvangen voor een goede prijs.

De prijs van de producten heeft gemaakt dat ik een bestelling heb geplaatst. Het is een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Ik vind de website soms wat moeilijk. Ik moet al weten onder welke categorie iets valt, om iets te kunnen vinden.

Behulpzame klantenservice, na enkele e-mails werd duidelijk wat ik het beste kon bestellen.
Had het pakketje snel in huis.

Meedenken

Fijne ervaring. De bestelling worden altijd snel verstuurd, goed verpakt en ik word hier van op de hoogte gehouden.

Snelle opvolging

Zeer snelle levering