Heel goed. Snelle reactie en snelle bezorging. Klantvriendelijk.

Pakken makkelijk op wat je bedoelt.

Meedenken, ik had geen zegellak besteld. Niet aan gedacht. Ligt aan mij maar zou extra service zijn geweest,met risico van opdringerig, dus ik twijfel of dit een goede tip is.

Goedemorgen,
Hartelijk dank voor uw tip!
Goedemorgen,
Hartelijk dank voor uw tip!
Wat u al aangeeft inderdaad, is het erg lastig om in dat soort gevallen mee te denken. Vaak heeft men al het een en ander in huis, en dan komt het inderdaad wat opdringerig over. Wat misschien wel een idee is, is dat de webshop zelf met tips komt; zoals, heeft u ook aan deze artikelen gedacht...
Met vriendelijke groeten, Daphne Zimmerman, RoyalPosthumus

Josien's Geurboetiek

Duidelijke website en stempel ontwerpsysteem. De stempel is precies zo geleverd als op de proefdruk te zien was.

Prettig, directe reacties op aanpassingen

snelle reactie

Carolina medina

It was great

the company is pretty responsive and detailed in the process from the moment of the order to the moment of the delivery

landgoed hoenderdaell bv

Mijn ervaringen zijn eenmalig en gering, ik heb uw firma gevonden op internet. bijzonder positief telefonisch contact gehad.
mijn bestelling werd direct geaccepteerd en ik kreeg binnen een...
mijn bestelling werd direct geaccepteerd en ik kreeg binnen een uur de factuur ter betaling. deze heb ik ook direct betaald en heel snel daarna kreeg ik de bevestiging en de bestelling.

klant gericht

geen enkele opmerking

C.S. van Noord / Van der Heijden Yachts

Op de website kan je makkelijk je eigen ontwerp maken voor een stempel, dit in tegenstelling tot andere websites die ik heb geprobeerd. Levering was snel, sneller dan men in eerste instantie had... Op de website kan je makkelijk je eigen ontwerp maken voor een stempel, dit in tegenstelling tot andere websites die ik heb geprobeerd. Levering was snel, sneller dan men in eerste instantie had aangekondigd.

- Het ontwerpen van een sjabloon is makkelijk te doen voor iemand die dit nog nooit heeft gedaan.
- Website is overzichtelijk

De ontwerpen die men heeft gemaakt voor (bijvoorbeeld) een stempel in je account bewaren, zodat je voor een volgende bestelling deze makkelijker kan toevoegen aan een bestelling, in plaats van eerst... De ontwerpen die men heeft gemaakt voor (bijvoorbeeld) een stempel in je account bewaren, zodat je voor een volgende bestelling deze makkelijker kan toevoegen aan een bestelling, in plaats van eerst weer een sjabloon te moeten ontwerpen

Reactie RoyalPosthumus:

Hartelijk dank voor uw reactie.
We zijn er nog mee bezig en ik hoop inderdaad dat men binnenkort ook meerdere ontwerpen achter elkaar kan maken!
mvg Daphne Zimmerman, RoyalPosthumus

Duidelijk, snelle en nette levering

Veel keuze, goede kwaliteit

Stempel duur in aanschaf

Goede ervaring.
Leveringstermijn info klopt niet,werd geleverd door post NL, terwijl er nog geen verzending had plaats gevonden.verder alles prima

Goedemorgen Seppe,
Hartelijk dank voor uw reactie. zou het kunnen dat het bericht van verzending in de spam is terechtgekomen?
Mvg Daphne Zimmerman, RoyalPosthumus

Overzichtelijke site, snelle reactie op vragen via mail en een mooi product.

Snelle reactiesnelheid op mijn vraag.

Margot Voets fotografie

goede terugkoppeling van mogelijkheden

opmaak van stempels uitbreiden. zoals bij vistaprint. je ziet wat je krijgt. Bij stempels met een eigen ontwerp kan je niet zien wat je uiteindelijk krijgt. Graag ook meer uitleg over de te... opmaak van stempels uitbreiden. zoals bij vistaprint. je ziet wat je krijgt. Bij stempels met een eigen ontwerp kan je niet zien wat je uiteindelijk krijgt. Graag ook meer uitleg over de te gebruiken stempelinkten.

Goedemorgen Margot,
Hartelijk dank voor uw feedback, ik geef het door.
Mvg Daphne Zimmerman, RoyalPosthumus