Desi

Een breed en uitgebreid assortiment. ik zou meer hebben gekocht, als de gewenste producten meer gedetailleerde informatie zouden hebben (merknamen, modelnamen, specifieke elementen en bijkomende... Een breed en uitgebreid assortiment. ik zou meer hebben gekocht, als de gewenste producten meer gedetailleerde informatie zouden hebben (merknamen, modelnamen, specifieke elementen en bijkomende componenten). Ik vind het niet leuk om "blind" te kopen, ook al zijn de rendementen relatief gemakkelijk te maken.

Een breed en uitgebreid assortiment.

Ik zou meer hebben gekocht, als de gewenste producten meer gedetailleerde informatie zouden hebben (merknamen, modelnamen, specifieke elementen en bijkomende componenten). Ik vind het niet leuk om... Ik zou meer hebben gekocht, als de gewenste producten meer gedetailleerde informatie zouden hebben (merknamen, modelnamen, specifieke elementen en bijkomende componenten). Ik vind het niet leuk om "blind" te kopen, ook al zijn de rendementen relatief gemakkelijk te maken.

Willem Koelewijn

Heel makkelijk een bestelling geplaatst en goed op de hoogte gehouden met de vorderingen van het product.

Zie boven

Geen idee

Babylon

Prima dienstverlening, goede spullen, wel aan prijzige kant

een van de weinigen die aanbieden wat ik nodig heb

iets van kwantumkorting bedenken?

Snelle communicatie

E jongen

Makkelijk bestellen, wensen makkelijk kenbaar te maken en hele snelle service super !!!

Snel, netjes verpakt, mooi product

Nope

www.daphnebrandt.nl

Goed advies, snelle levering, uitstekende producten!

Goed online advies in de chat. TOP!

Maarten van Andel

Goede communicatie, goed product.

Beste prijs, kussentje meebestellen bij stempel is makkelijk. prima communicatie via de e-mail

Als ik 5 euro (Ex. btw) betaal voor verzending verwacht ik dat het de volgende morgen in huis is.
Geef meer duidelijkheid over welke resolutie de ontwerpen moeten zijn voor een gepersonaliseerd stempel plaatje

Signs and Graphics

Duidelijke website en snelle levering

- Goed vindbaar op google.
- Goede prijzen
- Snelle levering voor maatwerk.

Dennis

Aankoop onderdelen. Verloopt vlekkeloos... :-)

Alles zonder problemen verlopen. je besteld,betaald en er wordt geleverd.

Nee.. Dit niveau vasthouden is al lastig genoeg.