Design the odds

Makkelijk, snel en efficient. Wat wil je nog meer?

Korte levertijd

N/A

Snelle levering. Mooie stempel.
Programma om stempel te maken kan wat eenvoudiger

Snelle levering.
Mooi materiaal

Het programma wat makkelijker toegankelijker maken om te stempel te maken ( ik had een ronde stempelplaat )

Goede site, goedkoop te opzichte van vergelijkbare bedrijven

Goedkoop, kwaliteit en snelle levering

Goed geholpen en zeer tevreden hoe e me hielpen.

Deskundig

Correcte service aan een scherpe prijs. Zeer ruim aanbod, vriendelijk personeel.

Snelle en kwaliteitsvolle service

Thijs Prein

Heel fijn om te zien dat ook de echte vertrouwde bedrijven die hun sporen al lang en breed verdiend hebben zowel mee gaan met hun tijd als de hun tekendende kwaliteit blijven leveren. Moeilijk te... Heel fijn om te zien dat ook de echte vertrouwde bedrijven die hun sporen al lang en breed verdiend hebben zowel mee gaan met hun tijd als de hun tekendende kwaliteit blijven leveren. Moeilijk te vinden soms, tussen alle schreeuwerige advertenties die Google voorstelt.

De terugkoppeling naar mij als klant. De duidelijkheid in drukvoorbeelden en offertes, de mogelijkheid op rekening te kunnen bestellen. De heldere keuzemogelijkheden.

Zou graag de bestelde producten in de winkel op kunnen komen halen. Als dit al tot de mogelijkheden behoort, zou ik dat graag vindbaarder zien. Ik ben weinig thuis en wachten op PostNL is dan een... Zou graag de bestelde producten in de winkel op kunnen komen halen. Als dit al tot de mogelijkheden behoort, zou ik dat graag vindbaarder zien. Ik ben weinig thuis en wachten op PostNL is dan een lastige kwestie, ook de bezorgkosten hoef ik dan niet te maken. Even naar de winkel fietsen (voor de Amsterdammers) lijkt mij geen moeite

Nina

Zeer tevreden

Zeer positief! Snelle levering, goede service, goede kwaliteit.

Snelle afhandeling van mijn bestelling!

Nvt

Very straight forward and simple

Easy process and speedy delivery

None

martin