Puck De Ruiter
- Goede service.
- Product of service:
- Buitenkleed
De keuze is reuze!
Super leuke store zowel online als de winkel zelf. Vorig jaar een kleed gekocht in de winkel, nu nog 1 online.
Geweldig snelle levering
Al een paar jaar koop ik af en toe kussens en kleedjes.
Hele goede ervaringen!
Mooi buitentapijt dat ook binnen mooi staat. De opdruk is zeer reëel en lijkt echt op een geweven oosters tapijt. Als je duurzaamheid en esthetiek belangrijk vindt is dit tapijt ideaal! Kan in een traditioneel alsook in een Boho chique inter- of exterieur! I love it!
Bestel al denk ik 7 jaar bij rozenkelim snel levering duidelijk foto's
Mooi buitenkleed gekocht, fijne communicatie via de mail
Super
Mijn ervaring met Rozenklim was helemaal prima
Goede levering, maar niet echt tevreden over het product
Door fout van PostNL België ( door geen huisnummer te vermelden) verloopt het contact met Rozenkelim met een fantastische communicatie om de zaak op te lossen. Zo hopen we dat de gekochte waren snel terug kunnen geleverd worden.
Was verrast prachtig kleed heel bkij mee
Top
Prachtige kleden!
Rozenkelim.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Rozenkelim.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Rozenkelim.nl
Hendrik Figeeweg 1-0002
2031BJ Haarlem
Geweldig snelle levering
Al een paar jaar koop ik af en toe kussens en kleedjes.
Hele goede ervaringen!
Bestel al denk ik 7 jaar bij rozenkelim snel levering duidelijk foto's