Froukje

Prachtig kleed. Uitstekende service. Snelle reactie op vragen.

Eigenlijk alleen maar sterke punten: snelle reactie op mijn mail, vloerkleed is schoon en erg mooi, mooie folders meegestuurd. Vriendelijk en hoge kwaliteit.

Gevonden via google. Bestelling gedaan en betaald. Kreeg direkt een bevestigings mail. Kort daarna ook een mail met factuur. De volgende dag de track and trace nr. Nog een dag later pakketje... Gevonden via google. Bestelling gedaan en betaald. Kreeg direkt een bevestigings mail. Kort daarna ook een mail met factuur. De volgende dag de track and trace nr. Nog een dag later pakketje afgeleverd. Zeer goede en snelle service

Snel en goede service

Willem K te A

Snel en correct.

Miriam van den Berg- Boot

Snelle en nette levering.

Heel blij met mijn kelim uit de sample sale zo is het ook mogelijk om met minder budget toch een kelim in huis te hebben. Levering ook super snel volgende dag al in huis!

Kwaliteit en levering

Sandra van den Berg

Op zoek naar een mooi kleed kwamen we gelukkig op jullie website terecht. We zijn heel tevreden over onze aankoop.

- Fijn gevarieerd aanbod en we zijn blij met bijgeleverd certificaat met uitleg over kelim.
- Heldere omschrijving van de maten en verdere uitvoering van het kleed.
- Goede...
- Heldere omschrijving van de maten en verdere uitvoering van het kleed.
- Goede prijs-kwalitietverhouding, snelle bevestiging aankoop en correcte levering.

Carolien Kloosterman

Mooi produkt (rozenkwlimkleed en kussens), snelle verzending en een persoonlijke manier om met de klant om te gaan. Kortom wij zijn erg blij met onze aankoop en met de persoonlijke klantgerichtheid..

Kwaliteit van het produkt als de persoonlijke klantgerichtheid

Een aanrader voor iedereen.

Goede service

Micazu BV

Heel erg fijn!

Makkelijk bestellen, verschillende betaalmogelijkheden, snelle levering.
Top!